top-menu

Over Backspace Escape Rooms

De escape rooms van Backspace escape rooms Amsterdam zijn een echte beleving. Een escape room is een activiteit die je lang bij zal blijven. Je kunt er nog uren over napraten en alles analyseren. De puzzels in onze escape rooms dagen je uit, laten je soms schrikken en zorgen dat je dingen anders gaat bekijken.

We nemen je 60 minuten lang mee in een andere wereld. Daarom zijn onze escape rooms gevuld met de nieuwste technieken en professionele aankleding. We vinden het belangrijk dat jij helemaal op gaat in het spel. Daarom zijn al onze kamers helemaal in een thema ingericht. Er staat niets wat niet in die tijd of in dat thema past. Zo heb jij een unieke beleving.

Meerdere escape rooms

Bij Backspace escape rooms Amsterdam kun je terecht met 2 tot 50 personen. We hebben namelijk meerdere escape rooms die je tegelijk kunt spelen. Vier van onze escape room zijn geschikt voor 2 tot 6 spelers. Ze hebben 3 verschillende thema's: Mindcrime, Sherlock Holmes en Oriënt Express. Van Mindcrime hebben we twee kamers. Het is dus ook een battle room. Je kunt hierdoor met maximaal 13 mensen tegelijk hetzelfde spel spelen, in twee verschillende kamers. Ideaal dus voor een avondje uit met vrienden, een teamuitje of een vrijgezellenfeest.

Onze Black Box escape room is ideaal voor grote groepen. Speel met 7 t/m 24 mensen tegelijk in één escape room. De Tijdmachine is onze escape room voor kinderen. Je speelt 'm met 8 tot 15 kinderen, vanaf 9 jaar.

Lounge en bar

Helaas is onze bar in verband met het Corona virus tijdelijk gesloten.

Na het spelen van onze escape rooms kun je een drankje drinken in onze gezellige bar.  In deze sfeervolle ruimte praat je rustig na over die ene moeilijke puzzel, de goede samenwerking of jullie briljante ingevingen. We serveren fris, bier en koffie & thee. Ook hebben we lekkere snacks, zoals chips, borrelnootjes en chocola. Wil je bij ons eten met een grote groep? Dat kan! Neem even contact met ons op om meer te horen over onze menu's voor lunch, borrel en diner.

Arrangement op maat

Wil je met je team of bedrijf onze escape rooms spelen? Dan stellen we graag een arrangement voor je samen. We hebben een vergaderruimte waar jullie samen kunnen zitten en kunnen de ontvangstruimte exclusief aanbieden, waarbij deze ook voor presentaties kan worden gebruikt. Is het mooi weer? Of ben je met een grotere groep? Dan hebben we ook een city mission om buiten te spelen. Bekijk hier onze arrangementen.