Backspace

Over Ons

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Over Backspace Escape Rooms

De escape rooms van Backspace escape rooms Amsterdam zijn een echte beleving. Een escape room is een activiteit die je lang bij zal blijven. Je kunt er nog uren over napraten en alles analyseren. De puzzels in onze escape rooms dagen je uit, laten je soms schrikken en zorgen dat je dingen anders gaat bekijken.

We nemen je 60 minuten lang mee in een andere wereld. Daarom zijn onze escape rooms gevuld met de nieuwste technieken en professionele aankleding. We vinden het belangrijk dat jij helemaal op gaat in het spel. Daarom zijn al onze kamers helemaal in een thema ingericht. Er staat niets wat niet in die tijd of in dat thema past. Zo heb jij een unieke beleving.

Meerdere escape rooms

Bij Backspace escape rooms Amsterdam kun je terecht met 2 tot 50 personen. We hebben namelijk meerdere escape rooms die je tegelijk kunt spelen. Vier van onze escape room zijn geschikt voor 2 tot 6 spelers. Ze hebben 3 verschillende thema’s: Mindcrime en Oriënt Express. Van Mindcrime hebben we twee kamers. Het is dus ook een battle room. Je kunt hierdoor met maximaal 13 mensen tegelijk hetzelfde spel spelen, in twee verschillende kamers. Ideaal dus voor een avondje uit met vrienden, een teamuitje of een vrijgezellenfeest.

Onze Black Box escape room is ideaal voor grote groepen. Speel met 7 t/m 24 mensen tegelijk in één escape room. De Tijdmachine is onze escape room voor kinderen. Je speelt ‘m met 8 tot 15 kinderen, vanaf 9 jaar.