Backspace

Escape Room Vrijgezellenfeest

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Escape Room Mindcrime

Escape room vrijgezellenfeest

Wil je echt iets leuks doen op een vrijgezellenfeest? Iets waar iedereen aan mee kan doen? En waar iedereen over na zal praten? Speel dan een escape room! Een escape room vrijgezellenfeest is de ideale activiteit. Iedereen kan namelijk meedoen. Jong of oud. Man of vrouw. Fanatiekeling of gezelligheidsspeler.

Uniek bij Backspace escape rooms is Black Box. Dit is dé escape room voor grote groepen waarbij je allemaal samenspeelt als 1 team! Je kunt deze met 7 t/m 24 personen spelen. Een andere optie is onze Mindcrime Battle Rooms waarbij je met 2 teams van elk 6 personen tegen elkaar speelt. Ben je met minder dan 7 personen? Kies dan voor 1 van onze andere 3 escape rooms.

FAQ

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

Alles was perfect geregeld. Het was heel leuk om te zien hoe er in verschillende groepjes werd samengewerkt. Black Box is een super mooie escape room met leuke uitdagingen! Een absolute aanrader!

Laura
ratings

Super uitje voor een vrijgezellenfeest! Black Box is een spannende escape room met mooie decors, vette en verrassende special effects en zeer uitdagende gameplay! We zijn dan ook maar net op tijd ontsnapt!

Dave
ratings

Mindcrime zit erg goed in elkaar. Verrassende wendingen en leuke visuele/auditieve effecten. Erg leuk om in 2 teams tegen elkaar te spelen.

Huub
ratings

We hebben gisteren de MindCrime gedaan en een van de beste kamers! Ik ga niets verklappen, ga maar gewoon doen.

Véronique