top-menu

Escape room vrijgezellenfeest

Wil je echt iets leuks doen op een vrijgezellenfeest? Iets waar iedereen aan mee kan doen? En waar iedereen over na zal praten? Speel dan een escape room! Een escape room vrijgezellenfeest is de ideale activiteit. Iedereen kan namelijk meedoen. Jong of oud. Man of vrouw. Fanatiekeling of gezelligheidsspeler.

Uniek bij Backspace escape rooms is Black Box. Dit is dé escape room voor grote groepen waarbij je allemaal samenspeelt als 1 team! Je kunt deze met 7 t/m 24 personen spelen. Een andere optie is onze Mindcrime Battle Rooms waarbij je met 2 teams van elk 6 personen tegen elkaar speelt. Ben je met minder dan 7 personen? Kies dan voor 1 van onze andere 3 escape rooms.

Bekijk tijden en prijzen

Waarom een escape room vrijgezellenfeest?

Wij zien aan onze klanten dat het spelen van een escape room het ideale begin is van een vrijgezellenfeest. Je werkt samen, luistert naar elkaar en bent creatief. Maar het gaat natuurlijk niet altijd helemaal vlekkeloos. Zo leer je elkaar goed kennen en daar heb je de rest van de dag plezier van!

Ik wil een grap uithalen met de vrijgezel, kan dat?

Voor een leuke grap zijn we altijd in! Overleg als je aankomt met een van onze begeleiders over de mogelijkheden.

Met hoeveel mensen kunnen we spelen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Black Box speel je met 7 tot 24 personen tegelijk, in 1 escape room. In Mindcrime kunnen maximaal 6 mensen spelen, maar we hebben 2 ruimtes met Mindcrime. Dus je kunt in 2 teams van maximaal 6 mensen tegen elkaar spelen. Oriënt Express en Sherlock Holmes speel je met maximaal 6 spelers tegelijk.

Wat kost een escape room vrijgezellenfeest?

De kosten zijn verschillend afhankelijk van het aantal personen en welke escape room jullie spelen, in het algemeen liggen de kosten van de escape rooms tussen de 19,50 en 27,50 per persoon.

Kunnen we bij jullie wat eten en drinken?

We werken samen met restaurants in de buurt. Daar kun je iets eten en iets drinken.

Waar kunnen we parkeren?

In het weekend en s'avonds na 19.00 kun je gratis op straat parkeren bij ons voor de deur. Doordeweeks tot 19.00 zijn de kosten €2,50 per uur. Het is ook mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren. We hebben ruimte voor een beperkt aantal auto's. Komen jullie met meer dan twee auto's, neem dan even vooraf contact met ons op. Dan zorgen we dat er genoeg parkeerplekken beschikbaar zijn.

Hoe kan ik jullie bereiken met het ov?

Met de trein: We zitten op 1 kilometer lopen vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk. Je loopt er in 15 minuten heen.
Met de metro: Metrolijn 50 en stap uit bij halte Isolatorweg. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen.
Met de bus: Buslijn 22 en stap uit bij halte Contactweg of Kabelweg. Vanaf deze haltes is het nog 2 minuten lopen.

Hoe kan ik boeken?

Dat kan door hieronder op de groene knop te klikken. Selecteer de dag waarop je wil komen en de escape room(s) die je wil boeken. Je kunt vooraf betalen met iDeal, Paypal of credit card. Of je betaalt op de dag zelf betalen met pin of credit card.

Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte aan door het formulier hiernaast in te vullen.

Reviews van onze klanten

We hebben gisteren de MindCrime gedaan en een van de beste kamers! Ik ga niets verklappen, ga maar gewoon doen.

- Véronique


Super uitje voor een vrijgezellenfeest! Black Box is een spannende escape room met mooie decors, vette en verrassende special effects en zeer uitdagende gameplay! We zijn dan ook maar net op tijd ontsnapt!

- Dave


Mindcrime zit erg goed in elkaar. Verrassende wendingen en leuke visuele/auditieve effecten. Erg leuk om in 2 teams tegen elkaar te spelen.

- Huub


Alles was perfect geregeld. Het was heel leuk om te zien hoe er in verschillende groepjes werd samengewerkt. Black Box is een super mooie escape room met leuke uitdagingen! Een absolute aanrader!

- Laura

Boek een vrijgezellenfeest

Hoe werkt het boeken?

Via de kalender op deze pagina boek je onze escape rooms. Selecteer eerst met hoeveel mensen je de escape room gaat spelen. Kies bij 'spel' de escape room die jullie willen doen en selecteer dan een datum. Je ziet de prijs en de beschikbaarheid van de kamer. Je kunt onze kamers spelen met 2 tot 6 mensen per kamer.

Tarieven

De prijs die je in de kalender ziet, is afhankelijk van het aantal mensen waarmee je komt en welke kamer je speelt. Je kunt het bedrag voor de kamer meteen online betalen met iDeal, credit card of Afterpay. Betaal je liever achteraf? Dat kan ook. Je kunt pinnen na het spelen van de escape room Je kunt de kamer annuleren tot 7 dagen voor je speeldatum.

Black Box

7-24 spelers Speel met 7 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Ontdek of jullie de Black Box kunnen activeren. Zijn jullie het perfecte team? Bekijk

Mindcrime

2 - 6 / 6 -12 spelers In deze bijzondere Escape Room breek je in iemands gedachten. Je hebt 60 minuten om zijn herinneringen te kraken voordat hij wakker wordt... Deze Escape Room kun je ook tegen elkaar spelen in 2 identieke kamers! Bekijk

Orient Express

2 - 6 spelers In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de Oriënt Express. Ontdek de geheimen in een echt avontuur. Zijn jullie snel genoeg om de trein te redden? Bekijk

De Tijdmachine – Escape room voor kinderen

8 - 15 spelers

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel hem met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk

De Tijdmachine Oerknal

8-15 spelers

Een uitdagend vervolg op De Tijdmachine. Speel ook deze met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk