top-menu

Escape Room Vrijgezellenfeest

Escape room vrijgezellenfeest

Wil je echt iets leuks doen op een vrijgezellenfeest? Iets waar iedereen aan mee kan doen? En waar iedereen over na zal praten? Speel dan een escape room! Een escape room vrijgezellenfeest is de ideale activiteit. Iedereen kan namelijk meedoen. Jong of oud. Man of vrouw. Fanatiekeling of gezelligheidsspeler. Uniek bij Backspace is een escape room voor grote groepen. Speel Black Box met 10 t/m 24 personen! En is het mooi weer? Ook dan hebben we een mooie activiteit. Speel de Amsterdam city mission!

Mooi begin van een vrijgezellenfeest

Wij zien aan onze klanten dat het spelen van een escape room het ideale begin is van een vrijgezellenfeest. Je werkt samen, luistert naar elkaar en bent creatief. Maar het gaat natuurlijk niet altijd helemaal vlekkeloos. Zo leer je elkaar goed kennen en daar heb je de rest van de dag plezier van. Er gebeurt zoveel in de 60 minuten dat je in de escape room zit, daar kun je de hele avond over napraten. Een mooie ervaring dus!

Speel met de hele groep Black Box

Het unieke aan een vrijgezellenfeest in onze escape rooms, is dat je met z'n allen in 1 escape room kan spelen. Onze Black Box escape room is namelijk geschikt voor 10 t/m 24 spelers. In 75 minuten speel je met de hele groep deze verrassende en spectaculaire escape room. Je werkt samen in verschillende groepjes en soms los je als groep puzzels op.

Ben je met minder dan 10 mensen? Geen probleem! Kies dan voor onze Mindcrime escape rooms. We hebben 2 Mindcrime escape rooms, beide zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Dus speel met z'n allen in 1 Mindcrime escape room of speel in 2 teams tegen elkaar in 2 Mindcrime escape rooms.

Wat kost een escape room vrijgezellenfeest?

De kosten voor onze Black Box escape room zijn €22,50 per persoon. De escape room duurt 75 minuten. Onze Mindcrime escape room kost €109,- voor 4 tot 6 personen. Wil je voor of na het escapen nog wat bij ons drinken? We hebben losse drankjes te koop of we hebben een drankarrangement voor €9,50 voor 1 uur.

Je kunt Black Box en Mindcrime zelf boeken op onze website. Bekijk de beschikbaarheid.

Borrelen of dineren

Een vrijgezellenfeest en wat drinken, gaan goed samen. Daarom kun je in onze lounge een drankje drinken en een borrelhapje eten. We zorgen dat je met je groep apart kunt zitten in de lounge. Zo kunnen jullie ongestoord napraten, de vrijgezel opdrachten laten doen of een hapje eten. Je kunt bij ons namelijk ook dineren of lunchen.

Extra activiteit? Of liever naar buiten? Speel de Amsterdam City Mission

Wil je graag een dagvullend programma? Of wil je liever iets buiten doen dan binnen? Dan hebben we een afwisselende en avontuurlijke city mission. Ga op pad in Amsterdam met een tablet en doe onderweg grappige, uitdagende en originele opdrachten. Je komt langs allerlei mooie plekken in Amsterdam. Onderweg maak je foto's en video's van de vrijgezel en van de groep. Deze sturen we je na het spel natuurlijk op.

Boeken?

Wil jij graag met vrijgezellenfeest een escape room spelen? Boek de escape rooms dan zelf op onze website. Klik op de groene knop hieronder, selecteer de datum en escape room die je wil spelen. Kies een tijd en boek de escape room. Je hoeft niet meteen te betalen. Op de dag zelf kun je ook betalen, met pin of credit card.

Wil je eerst meer informatie? Vul dan het offerteformulier op deze pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

escape room vrijgezellenfeest

Vraag een offerte aan

Footer skyline