top-menu

Team Backspace

Backspace Escape Rooms heeft een fantastisch, gezellig, sportief, puzzelgek en enthousiast team (vinden we zelf 😉). Sommigen van ons kom je tegen wanneer je bij ons een escape room komt spelen. Anderen zijn achter de schermen hard bezig om je een fantastische ervaring te geven. Bijvoorbeeld door mooie decors te bouwen, dingen te repareren, nieuwe puzzels te bedenken. Benieuwd wie we zijn? Kom een keertje langs of lees de stukjes hieronder.

team backspace

Joeri kwam terecht bij Backspace als simpele student aan het Conservatorium van Amsterdam en kwam er snel achter dat hij niet alleen muziek heel leuk vond. Inmiddels is hij bij Backspace al meer dan twee jaar een vast gezicht. Weet je iets niet of heb je vragen? Hij denkt dat hij het wel weet...

Met een achtergrond in Culturele Antropologie en een guilty pleasure voor escape rooms is Eda alweer (bijna!) twee jaar lid van de Backspace familie. Naast de persoonlijke taak om haar collega's regelmatig te plagen, doet ze haar best om samen met het Backspace team deze plek tot een haven te maken van ontspanning en uitdaging. Klaar? De tijd gaat NU in!

Via een rare omweg is Suzanne na haar studie Cultureel Erfgoed helemaal op haar plek gekomen bij Backspace. Toch blijven Escape Rooms met een historisch thema haar fascineren. Ze kwam binnen als stagiaire, maar is inmiddels een vast deel van het team. Met haar illustraties en grafisch vormgeving maakt ze Backspace elke dag een stukje mooier.

Door haar grote interesse voor games en theater is Veronique voor haar stage terecht gekomen bij Backspace. In haar vrije tijd is ze veel achter de PC te vinden en weet ze iedereen enthousiast te krijgen als Esports Commentator. Als een geboren verhalen verteller werkt zij aan een nieuwe Real-Life Game waarmee ze je zal meenemen in een nieuwe wereld.

Twan kwam, zag en overwon vele creatieve en technische uitdagingen. Hij is al actief bij Backspace sinds de deuren voor het eerst werden geopend. Met zijn achtergrond als productontwerper en all-round mentaliteit kan je van alles aan hem overlaten, maar het liefst legt hij de kers op de spreekwoordelijke taart. Eet smakelijk!

Olaf moet nog een stukje schrijven voor de site :). We kunnen je alvast wel vertellen dat hij druk bezig is een spectaculaire nieuwe ervaring te ontwerpen en decoreren...

Koen is van alle markten thuis: van ontwerp tot realisatie en van Photoshop tot zaag. Momenteel bouwt hij aan een spectaculaire ###### (encrypted want supergeheim). Wist je dat hij de recordtijd voor Mindcrime heeft neergezet?

Diederik is de oprichter van Backspace en bemoeit zich sindsdien met (bijna) alles. De Sherlock Holmes kamer is zijn persoonlijke favoriet en hij is een groot tegenstander van rekenpuzzels. Alleen blijken zijn puzzels in de praktijk niet altijd zo logisch als hij zelf denkt...