top-menu

Veelgestelde vragen

Boeken en annuleren

Kan ik zelf een escape room boeken?

Ja, dat kan via deze pagina op onze website: backspace-escaperooms.nl/boeken. Selecteer de dag en de escape room die je wil spelen, je ziet dan de beschikbare tijden. Kies een beschikbare tijd en boek je escape room. We vragen je om de naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Moet ik vooraf betalen?

Nee, dat hoeft niet. Boek je zelf online, dan kun je kiezen of je vooraf of achteraf wil betalen.

Hoe kan ik betalen?

Vooraf kun je betalen met iDeal, PayPal of Credit Card. Betaal je na het spelen op onze locatie, dan kun je pinnen. Betalen met contant geld is niet mogelijk. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om een factuur te ontvangen.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, dat kan. Het is mogelijk om je boeking tot 7 dagen voor de geboekte datum te annuleren. Daarna betaal je de volledige kosten van de escape room(s) en arrangementen die je geboekt hebt.

 

Spelen van de escape rooms

Hoe lang duurt het spelen van een escape room?

Het spelen van onze escape rooms duurt ongeveer 60 minuten. Black Box duurt ongeveer 75 minuten.

Met hoeveel personen kan ik jullie escape rooms spelen?

We hebben 5 escape rooms. In 4 van die escape rooms kunnen 2 t/m 6 mensen spelen. In de Black Box escape room kunnen 10 t/m 24 mensen spelen.

Hoe laat moet ik bij jullie zijn als ik een escape room speel?

We vragen je om een kwartier voor de geboekte tijd aanwezig te zijn, zodat het spel op tijd kan beginnen.

Kan ik een escape room exclusief reserveren?

Als je bij ons een escape room speelt, is deze escape room alleen voor jullie. Je gaat niet met onbekenden de escape room in. Ben je met een grote groep, dan is het mogelijk om onze gehele locatie exclusief te gebruiken, inclusief escape rooms en lounge.

 

Over de escape rooms

Zijn de escape rooms eng?

Nee, onze escape rooms zijn niet eng. Natuurlijk zijn ze wel spannend en schrik je misschien. Maar onze kamers zijn niet ontworpen om je bang te maken.

Wat kosten de escape rooms?

Je betaalt bij ons een prijs per escape room. De prijs is afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt spelen.
4 tot 6 personen:
Sherlock Holmes en Orient Express €99,- en Mindcrime €109,-

3 personen:
Sherlock Holmes en Orient Express €88,50 en Mindcrime €97,50

2 personen:
Sherlock Holmes en Orient Express €75,- en Mindcrime €80,-

Black Box kost €22,50 per persoon.

Welke escape rooms hebben jullie?

Mindcrime
Breek in in de gedachten van de bewoner van deze kamer. Hij heeft een groot geheim. Lukt het je om het geheim te ontdekken? Maar pas op dat je hem niet wakker maakt! We hebben 2 Mindcrime Escape Rooms. Je kunt deze escape room dus in 2 groepen tegen elkaar spelen. Maar Mindcrime is ook voor 1 groep te boeken.

Sherlock Holmes
Mr & Mrs Peacock zijn vermoord. Maar door wie? En waarom? Ga op onderzoek uit in hun oude Engelse cottage om deze mysterieuze moord op te lossen.

Oriënt express
Ga aan boord van de Orient Express. Maak een reis in deze mooie oude trein. Wat misschien begint als een rustige treinreis, wordt al snel een spannend avontuur!

Black Box
Ontdek of jullie het perfecte team zijn! Namelijk alleen het perfecte team kan de Black Box activeren. Lukt dat? Dan krijg je toegang tot alle kennis van de wereld en kun je alle grote wereld problemen oplossen.

De Tijdmachine
De Tijdmachine is onder escape room voor kinderen. Professor Jacobs zit vast in het verleden. Lukt het jullie om hem te bevrijden?

 

Escape room voor kinderen

Hebben jullie kinder escape rooms?

Ja, escape room De Tijdmachine is speciaal bedacht voor kinderen. Er is in deze escape room een begeleider van ons aanwezig, om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Voor Mindcrime en Oriënt Express hebben we speciale hints voor kinderen. En we kijken tijdens het spelen mee met een camera, zodat we de kids op het juiste moment een beetje op weg kunnen helpen.

Vanaf welke leeftijd zijn jullie escape rooms?

Kinderen kunnen vanaf 9 jaar onze escape rooms spelen. Bij kinderen jonger dan 13 jaar, gaat er een ouder mee als begeleider in de kamer.

Kunnen we bij jullie een kinderfeestje vieren?

Ja, dat kan. We hebben 2 mogelijkheden.
1. Je kunt zelf 1 of meerdere escape rooms boeken. Tijdens het boeken geef je aan dat je met kinderen komt escapen. Je betaalt dan de prijs van onze losse escape rooms.

2. Je kunt via onze website ook een arrangement boeken voor kinderfeestjes. De kosten zijn € 22,95 per kind. Voor dit bedrag spelen de kinderen een escape room en krijgen ze onbeperkt limonade, een snackje en een cadeautje na afloop van het spel. Boek je het arrangement, dan kun je een half uur voor en na het spel gebruik maken van een aparte ruimte in ons pand. Jullie kunnen hier dan eventueel cadeautjes uitpakken. Op de pagina Kinderfeestjes lees je meer.

Moet ik als ouder aanwezig zijn als mijn kinderen een escape room spelen?

Ja, we vragen aan de ouders om in ons pand te blijven. We hebben een gezellige lounge met drankjes en snacks. Hier kunnen de ouders rustig zitten als de kinderen een escape room spelen.

Zijn de kinderen jonger dan 13 jaar? Dan gaat er een ouder mee als begeleider in de escape room. Dit is leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouder. Dan krijg je precies mee wat de kinderen doen en hoe leuk ze het vinden.

Moet ik betalen als ik als begeleider mee ga in de escape room?

Nee, begeleid je kinderen tijdens het spelen van de escape room? Dan mag je gratis mee de escape room in.