top-menu

Veelgestelde vragen

Corona

Hoe zit het als ik mijn boeking wil annuleren?

Is het wegens corona niet mogelijk om op de geboekte datum te komen spelen? Dan is het mogelijk om deze kosteloos te verplaatsen. Ook nog op de dag zelf. Wij sturen dan een betaallink voor het volledige bedrag en je kunt op een later tijdstip voor hetzelfde bedrag komen spelen. Je tegoed blijft onbeperkt geldig.

 

Boeken en annuleren

Kan ik zelf een escape room boeken?

Ja, dat kan via de groene knop rechtsboven op deze pagina. Selecteer de dag en de escape room die je wil spelen, je ziet dan de beschikbare tijden. Kies een beschikbare tijd en boek je escape room. We vragen je om de naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Moet ik vooraf betalen?

Nee, dat hoeft niet. Boek je zelf online, dan kun je kiezen of je vooraf of achteraf wil betalen.

Hoe kan ik betalen?

Vooraf kun je betalen met iDeal, PayPal of Credit Card. Betaal je na het spelen op onze locatie, dan kun je pinnen. Betalen met contant geld is niet mogelijk. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om een factuur te ontvangen.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, dat kan. In verband met het Corona virus kun je nu op elk moment de boeking annuleren, wij sturen dan een betaallink voor het volledige bedrag en je kunt op een later tijdstip voor hetzelfde bedrag komen spelen. Je tegoed blijft onbeperkt geldig.

Spelen van de escape rooms

Hoe lang duurt het spelen van een escape room?

Het spelen van onze escape rooms duurt ongeveer 60 minuten. Black Box duurt ongeveer 75 minuten.

Met hoeveel personen kan ik jullie escape rooms spelen?

Voor groepen van 2 tot en met 6 personen kun je kiezen uit de Mindcrime of de Oriënt Express. Met 7 tot en met 12 personen kun je kiezen voor de Mindcrime Battle of de Black Box Voor 13 of meer personen kun je de Black Box spelen. In totaal kunnen 42 mensen tegelijk bij ons een escape room spelen. Voor al onze escape rooms is een kinderversie beschikbaar

Hoe laat moet ik bij jullie zijn als ik een escape room speel?

We vragen je om een kwartier voor de geboekte tijd aanwezig te zijn, zodat het spel op tijd kan beginnen.

Kan ik een escape room exclusief reserveren?

Als je bij ons een escape room speelt, is deze escape room alleen voor jullie. Je gaat niet met onbekenden de escape room in. Ben je met een grote groep, dan is het mogelijk om onze gehele locatie exclusief te gebruiken, inclusief escape rooms en lounge.

 

Over de escape rooms

Zijn de escape rooms eng?

Nee, onze escape rooms zijn niet eng. Natuurlijk zijn ze wel spannend en schrik je misschien. Maar onze kamers zijn niet ontworpen om je bang te maken.

Kan ik een escape room spelen met een drankje op?

Het spelen van onze escape rooms onder invloed van drank of drugs is niet toegestaan (en ook niet leuk voor je medespelers). Omdat onze begeleiders hun aandacht bij de groep moeten houden is het ook niet mogelijk om elders in het pand te blijven. Ook voor spelers onder invloed moeten alle kosten worden voldaan.

Wat kosten de escape rooms?

Je betaalt bij ons een prijs per escape room. De prijs is afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt spelen. De tarieven vind je onder het kopje over ons

Escape room voor kinderen

Hebben jullie kinder escape rooms?

Ja, escape room De Tijdmachine is speciaal bedacht voor kinderen. Er is in deze escape room een begeleider van ons aanwezig, om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Voor Mindcrime, Mindcrime Battle en Oriënt Express hebben we een speciale kinderversie. En we kijken tijdens het spelen mee met een camera, zodat we de kids op het juiste moment een beetje op weg kunnen helpen.

Vanaf welke leeftijd zijn jullie escape rooms?

Kinderen kunnen vanaf 9 jaar onze escape rooms spelen bij een verjaardagsfeestje. Bij kinderen jonger dan 13 jaar, gaat er een ouder mee als begeleider in de kamer. Wil je als gezin spelen met kinderen jonger dan 9 jaar, dan is dat ook mogelijk. We passen dan de licht en geluidseffecten voor jullie aan

Kunnen we bij jullie een kinderfeestje vieren?

Ja, dat kan.
Je kunt zelf 1 of meerdere escape rooms boeken. Tijdens het boeken geef je aan dat je met kinderen komt escapen. We passen onze escape rooms zo aan dat ze door kinderen gespeeld kunnen worden.

Moet ik als ouder aanwezig zijn als mijn kinderen een escape room spelen?

Ja, we vragen aan de ouders om in ons pand te blijven. Zijn de kinderen jonger dan 13 jaar? Dan gaat er een ouder mee als begeleider in de escape room. Dit is leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouder. Dan krijg je precies mee wat de kinderen doen en hoe leuk ze het vinden.

Kan ik als ouder ook meedoen?

Dat kan zeker (en raden wij van harte aan!). Het is erg leuk om mee te doen omdat je zelf ook onderdeel bent van de ervaring. We durven alvast te voorspellen dat het ook voor de meeste ouders het uitdagend genoeg zal zijn... Als je mee wil doen, kun je jezelf als volwassene toevoegen aan de boeking.

Moet ik betalen als ik als begeleider mee ga in de escape room?

Nee, begeleid je kinderen tijdens het spelen van de escape room? Dan mag je gratis mee de escape room in.