Backspace

Escape Room Mindcrime

Escape room cadeaubon

Wil jij iemand een leuke escape room cadeau doen? Dat kan met onze escape room cadeaubon. Zo kan de ontvanger zelf een escape room bij ons uitzoeken. 

Je kunt kiezen uit verschillende bedragen voor de cadeaubon. Via onderstaand menu kun je een bedrag selecteren. Zo kun je een hele escape room cadeau doen of een deel van het bedrag. Het bedrag op de cadeaubon is onbeperkt geldig in 1 van onze escape rooms.

Als je wil, kun je eenvoudig op de website een leuke PDF aanmaken met de cadeaubon en een van onze Escape Rooms erop.

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

Met vrienden de Sherlock Holmes gedaan. Vriendelijke ontvangst van het personeel. De escape room is heel mooi uitgevoerd en van begin tot einde waan je je in een andere wereld! Leuke en uitdagende puzzels en het is leuk om te merken dat je elkaar daar echt bij nodig hebt.

Evelien op Tripadvisor
ratings

Very nice escape room with various missions to come to a solution to enter into the next room. Team working and thinking is necessary but not essential for a good result.

Arthur V. op Tripadvisor
ratings

Gaaf dat er meerdere kamers te ontdekken zijn met verschillende thema’s. De puzzels vond ik uitdagend en de special effects maken het af. Echt een aanrader!

Heleen op Facebook
ratings

Echt een hersenkraker. Diverse opdrachten die je moet volbrengen om de oplossing te krijgen. Met gezin en vrienden in een kleine omgeving samen de opdrachten uitvoeren, heerlijk !

Buddy op Facebook