Backspace

De Tijdmachine Escape Room

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

De Tijdmachine

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

De Tijdmachine Escape Room voor kinderen

Kinder Escape Room Tijdmachine

De Tijdmachine is onze escape room voor kinderen. We hebben deze kinder escape room speciaal ontwikkeld voor iedereen vanaf 9 jaar. Een spannende ervaring waarbij je nieuwe ruimtes ontdekt en binnen een uur moet ontsnappen! Je speelt kinder escape room Tijdmachine met minimaal 8 kinderen en maximaal 15 kinderen. Iedereen speelt in 1 team, maar je werkt in verschillende groepjes aan de puzzels. Er is altijd een game master aanwezig in de escape room om hints te geven als je vast komt te zitten. De escape room is niet alleen een escape room voor kinderen, het is ook erg leuk om met je gezin te spelen! De kosten zijn €17,50 per kind en 24,50 per volwassene.

Team Escapers,

Mijn tijdmachine is op hol geslagen. Ik ben vast komen te zitten in het verleden. Het is niemand gelukt om de machine opnieuw aan te krijgen. En zelfs als dat lukt, hebben jullie maar 1 uur de tijd om hem te repareren. Anders zitten we allemaal vast in het verleden…. 

Help me!

Professor Klokmans

FAQ

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

“Aanbevolen. Ook voor kinderen. We waren met groep 8ers, kinderen vinden het geweldig, leuke puzzels.”

Ertan op Google
ratings

” Mijn dochter en haar vrienden hebben echt genoten van de Tijdmachine escape room en het feestje was een hit! Het personeel is ook erg behulpzaam en vriendelijk. Ik zou het sterk aanbevelen. ”

Elif op Google
ratings

“Kinderen (8-10 jaar) hebben zich prima vermaakt. Ze waren ook heel trots uiteindelijk de, af-en-toe pittige, puzzels op te lossen. Soms een kleine hint hield de snelheid er goed in. Leuk, grappig en spannend.”

Patrick op EscapeRoomsNederland.nl
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl