top-menu

Escape Rooms

Ontdek onze escape rooms

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Stap binnen in een sfeervolle Engelse cottage. Doorzoek alle kamers en ontmasker de moordenaar van het echtpaar Peacock.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

2 tot 6

Bekijk
Mindcrime

Mindcrime

Breek in in de gedachten van een bankdirecteur en ontdek zijn geheim. Mindcrime is ook te spelen als battle room, in 2 escape rooms.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

2 tot 6 / 7 tot 12

Bekijk
Oriënt Express

Oriënt Express

In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de oriënt express. Welke geheimen schuilen er in deze trein? En stop jij de trein op tijd?

Aantal kamers

Meerdere

Aantal spelers

2 tot 6

Bekijk
Black Box

Black Box

Speel met 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Zijn jullie het perfecte team? Ontdek het door de Black Box van professor John Jacobs te openen.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

8 tot 24

Bekijk
Kinder Escape Room: De Tijdmachine

Kinder Escape Room: De Tijdmachine

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel 'm met 8 tot 24 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal kinderen:

8 tot 15

Bekijk

Onze escape rooms

Bij Backspace escape rooms Amsterdam vind je geavanceerde en moderne escape rooms. Wij zorgen ervoor dat elk van onze escape rooms een beleving is voor onze klanten. Daarom nemen we je mee in een andere wereld. Al onze kamers zijn aangekleed in het thema, zodat het net is alsof je een filmset binnenstapt.

We hebben 3 verschillende escape rooms: Sherlock Holmes, Oriënt Express en Mindcrime. Denk logisch na, slim, creatief en werk samen. Alleen zo los je onze uitdagende en verrassende puzzels op. Deze spannende beleving zul je niet snel vergeten.

Wij wilden graag met Backspace escape rooms Amsterdam professionele, moderne escape rooms neerzetten. Kamers die echt een beleving zijn. Daarom gebruiken we in al onze kamers de modernste techniek met mooie licht- en geluidseffecten. Je komt je in al onze kamers vernieuwende en uitdagende puzzels tegen. Zo beleef jij met je vrienden, familie of collega’s een uniek uitje.

Je vindt in de escape rooms niet alleen oude hang- en cijfersloten die je open moet maken. In alle kamers is moderne technologie gebruikt en veel aandacht besteed aan de inrichting en sfeer van de escaperooms. De escape rooms van Backspace hebben verschillende thema’s, zo is er altijd een escape room die bij jouw groep past.

Al onze escape rooms zijn geschikt voor 2 tot 6 spelers. De Mindcrime kamer kun je zelfs met 12 mensen tegelijk spelen. We hebben twee precies dezelfde escape rooms die je tegen elkaar kunt spelen, in twee groepen van 6 mensen.

Heb je vragen over 1 van onze kamers? Of wil je een offerte voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Footer skyline