top-menu

Oriënt Express Escape Room

Stop de Oriënt Express

Het is 1931 en je staat op een perron in Londen. Je bent klaar om in te stappen in de Oriënt Express naar Constantinopel. Je kan niet wachten tot je mooie treinreis naar het oosten begint. Maar aan boord gaan van de trein is niet zo makkelijk als het lijkt. En weet je wel zeker dat je in wil stappen? Speel escape room Oriënt Express!

Ontdek de geheimen aan boord

In deze escape room Oriënt Express los je creatieve en uitdagende puzzels op. Het is een echte ontdekkingstocht door een oude trein. Je doorzoekt het restaurant, de slaapcoupé en de locomotief. Maar wat begint als een rustige treinrit, wordt al snel een echt avontuur. De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het een mooie beleving wordt. Lukt het jou en je vrienden om binnen 60 minuten de Oriënt Express te stoppen?

We hebben deze escape room recent opnieuw gedecoreerd en aangepast. Sindsdien wordt hij gemiddeld beoordeeld met een 9+ op Escape Talk!

Bekijk tijden en prijzen

Met hoeveel spelers speel ik Oriënt Express?

Je kunt de escape room Oriënt Express met 2 t/m 6 spelers spelen. Wegens het Corona virus kan de maximale aantal spelers afwijken. Kijk bij Over ons / Corona voor de meest recente richtlijnen.

Is deze escape room geschikt voor een kinderfeestje?

Zeker. Voor kinderfeestjes bieden we een aangepaste versie van deze escape room aan, deze is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Hoeveel kost de Oriënt Express?

De prijzen voor de Oriënt Express zijn als volgt:

2 spelers: 37,50 per persoon
3 spelers: 29,50 per persoon
4 spelers: 27,50 per persoon
5 spelers: 24,50 per persoon
6 spelers 22,50 per persoon

Voor kinderen van 9 t/m 13 jaar is de prijs 19,50 per kind (bij groepen van minimaal 4 kinderen).

Kan ik een escape room doen met 7 spelers?

Met 7 spelers raden we je heel erg aan om dan de Mindcrime Team Battle te doen of de Black Box. Die zijn er voor gemaakt. Wij vinden dat het met 7 spelers in één kamer net iets te druk is en er te weinig te doen is voor iedereen. Het mag natuurlijk wel, dus wil je met 7 spelers komen, laat het dan even weten. De 7e persoon betaalt dan 22,50 extra. Wegens het Corona virus kan de maximale aantal spelers afwijken. Kijk bij Over ons / Corona voor de meest recente richtlijnen.

Vanaf welke leeftijd is Oriënt Express geschikt?

Escape Room Oriënt Express is spannend, maar niet eng. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen met hun ouders meedoen. Voor kinderfeestjes bieden we een aangepaste versie aan voor kinderen vanaf 9 jaar.

Hoe lang duurt deze escape room?

Je krijgt maximaal 60 minuten de tijd om de trein te stoppen.

Reviews van onze klanten


"Wij hebben Oriënt Express gedaan. Het was een leuke ervaring met interessante puzzels! Wij komen zeker terug om een andere Escape Room uit te proberen!" - Lennart op Google


"De Orient Express was m'n eerste escape room, maar het was een superleuke ervaring! De kamers waren heel mooi gemaakt en de puzzels vond ik origineel. Leuk thema! " - Naomi op Facebook


"Geweldig mooie escape room, de Orient Express! Prachtige aankleding, goeie puzzels, goede bereikbaarheid, top!" - Anne op Google


"Ik heb al vaker escape rooms gespeeld, maar deze vond ik zeker het gaafst! Het was een verrassing hoeveel kamers er te ontdekken waren en vooral ook de licht- en geluidseffecten en technische elementen maakten het een leuke ervaring!" - Jacqueline op Google