Backspace

Escape Room Orient Express

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

Oriënt Express Escape Room

Stop de Oriënt Express

Het is 1931 en je staat op een perron in Londen. Je bent klaar om in te stappen in de Oriënt Express naar Constantinopel. Je kan niet wachten tot je mooie treinreis naar het oosten begint. Maar aan boord gaan van de trein is niet zo makkelijk als het lijkt. En weet je wel zeker dat je in wil stappen? Speel escape room Oriënt Express!

Ontdek de geheimen aan boord

In deze escape room Oriënt Express los je creatieve en uitdagende puzzels op. Het is een echte ontdekkingstocht door een oude trein. Je doorzoekt het restaurant, de slaapcoupé en de locomotief. Maar wat begint als een rustige treinrit, wordt al snel een echt avontuur. De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het een mooie beleving wordt. Lukt het jou en je vrienden om binnen 60 minuten de Oriënt Express te stoppen?

We hebben deze escape room recent opnieuw gedecoreerd en aangepast. Sindsdien wordt hij gemiddeld beoordeeld met een 9+ op Escape Talk!

FAQ

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

“Ik heb al vaker escape rooms gespeeld, maar deze vond ik zeker het gaafst! Het was een verrassing hoeveel kamers er te ontdekken waren en vooral ook de licht- en geluidseffecten en technische elementen maakten het een leuke ervaring!”

Jacqueline op Google
ratings

“De Orient Express was m’n eerste escape room, maar het was een superleuke ervaring! De kamers waren heel mooi gemaakt en de puzzels vond ik origineel. Leuk thema! ”

Naomi op Facebook
ratings

“Geweldig mooie escape room, de Orient Express! Prachtige aankleding, goeie puzzels, goede bereikbaarheid, top!”

Anne op Google
ratings

“Wij hebben Oriënt Express gedaan. Het was een leuke ervaring met interessante puzzels! Wij komen zeker terug om een andere Escape Room uit te proberen!”

Lennart op Google