top-menu

escape room orient express

Escape Room Oriënt Express

Stop de Oriënt Express
Het is 1931 en je staat op een perron in Parijs. Je bent klaar om in te stappen in de Oriënt Express naar Budapest. Je kan niet wachten tot je mooie treinreis naar het oosten begint. Maar aan boord gaan van de trein is niet zo makkelijk als het lijkt. En weet je wel zeker dat je in wil stappen? Speel escape room Oriënt Express!

Ontdek de geheimen aan boord
In deze escape room Oriënt Express los je creatieve en uitdagende puzzels op. Het is een echte ontdekkingstocht door een oude trein. Je doorzoekt het restaurant, de slaapcoupé en de locomotief. Maar wat begint als een rustige treinrit, wordt al snel een wild avontuur. De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het een mooie beleving wordt. Lukt het jou en je vrienden om binnen 60 minuten de Oriënt Express te stoppen?

Reviews van onze klanten

Jacqueline

"Ik heb al vaker escape rooms gespeeld, maar deze vond ik zeker het gaafst! Het was een verrassing hoeveel kamers er te ontdekken waren en vooral ook de licht- en geluidseffecten en technische elementen maakten het een leuke ervaring!"

Conny

"We hebben de Oriënt express gespeeld, geweldig! Sfeervol, verrassend en mooie geluidseffecten. Het is niet gemakkelijk op te lossen maar toch goed te doen. Aanrader!"

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Stap binnen in een sfeervolle Engelse cottage. Doorzoek alle kamers en ontmasker de moordenaar van het echtpaar Peacock.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

2 tot 6

Bekijk
Mindcrime

Mindcrime

Breek in in de gedachten van een bankdirecteur en ontdek zijn geheim. Mindcrime is ook te spelen als battle room, in 2 escape rooms.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

2 tot 6 / 7 tot 12

Bekijk
Black Box

Black Box

Speel met 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Zijn jullie het perfecte team? Ontdek het door de Black Box van professor John Jacobs te openen.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

8 tot 24

Bekijk
Kinder Escape Room: De Tijdmachine

Kinder Escape Room: De Tijdmachine

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel 'm met 8 tot 24 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal kinderen:

8 tot 15

Bekijk
Footer skyline