top-menu

Escape Room Bedrijfsuitje

Escape room bedrijfsuitje

Een escape room bedrijfsuitje. Wij zorgen dat het een uniek uitje wordt, op maat gemaakt. Of het nu om een teamuitje van 2 of 50 personen gaat. Wij zorgen ervoor dat het precies voldoet aan je wensen. Vergaderen? Escape room spelen? Coachingsessie? Borrelen? Het kan allemaal. We denken graag met je mee over de perfecte invulling van jullie escape room ervaring als bedrijfsuitje of teamuitje. Vraag een offerte aan met het formulier hiernaast of neem contact met ons op.

Waarom een escape room als bedrijfsuitje?

 • De focus ligt op samenwerken en communicatie
 • Iedereen kan meedoen
 • Uniek uitje
 • Spelers leren elkaar beter kennen 

Waarom een escape room bedrijfsuitje bij Backspace?

 • Ruimte voor maximaal 50 spelers
 • 1 escape room voor grote groepen (8 t/m 24 personen)
 • 4 escape rooms voor 2 t/m 6 personen
 • Vergaderruimte met beamer en whiteboard
 • Lounge met hapjes en drankjes
 • Mogelijkheid tot catering van lunch, borrel en diner
 • Mogelijkheid analyse van een bedrijfscoach
 • Betalen op rekening
 • Gratis parkeren op ons terrein

Mogelijkheden escape room bedrijfsuitje bij Backspace

Spelen escape room
We hebben 4 verschillende escape rooms waaruit je kunt kiezen voor een bedrijfsuitje of teamuitje. Mindcrime, Orient Express, Sherlock Holmes en Black Box.
Black Box is onze escape room voor grote groepen. Je kunt met 8 t/m 24 mensen tegelijk in deze escape room spelen. Je lost puzzels op in verschillende kleinere groepen, maar ook met de groep als geheel. In onze andere escape rooms speel je met 2 t/m 6 personen tegelijk. We hebben 2 Mindcrime escape rooms, dus die kun je in 2 teams tegen elkaar spelen. Op deze pagina lees je meer over onze escape rooms. De kosten voor onze escape rooms zijn €22,50 per persoon.

Escape room en vergaderen
Eerst vergaderen en dan een escape room doen? Of andersom? Wij hebben een mooie vergaderruimte voor ongeveer 12 mensen. We zorgen voor koffie en thee. En we kunnen ook een lekkere lunch aanbieden.  
Je kunt onze vergaderruimte ook los huren, zonder een escape room te spelen. Je huurt onze vergaderruimte inclusief gratis wifi, koffie en thee en parkeren. De kosten voor onze vergaderruimte zijn €37,50 per uur en €95,- voor een dagdeel.

Het is ook mogelijk om onze lounge exclusief af te huren. In de lounge is ruimte voor maximaal 40 personen. We kunnen de ruimte indelen als presentatieruimte, borrelruimte of met een vergaderopstelling. We serveren ook een diner in onze lounge. Neem voor de kosten van het huren van onze lounge even contact met ons op.

Escape room met analyse coach
Maakt jouw team of bedrijf al optimaal gebruik van ieders unieke capaciteiten? Combineer de Backspace escape rooms met een training of coachingsessie van onze coach. We kijken naar de sterke en minder sterke kanten van het team als geheel en de individuele teamleden afzonderlijk. We kijken bijvoorbeeld naar samenwerking, creativiteit, stressbestendigheid en leiderschap. De coach kijkt mee terwijl de teams een escape room spelen. Hij bespreekt zijn bevindingen direct met het team en verwerkt zijn analyse desgewenst in een rapport.

Eten en drinken

Wij hebben een gezellig lounge waar je rustig wat kunt eten, drinken en napraten. We schenken koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Het is mogelijk om per drankje af te rekenen of om de drankjes van tevoren af te kopen. We verzorgen ook graag een lunch, borrel of diner. De kosten voor een diner zijn tussen de €19,50 en €29,50. We hebben ook aantrekkelijke drank- en borrelarrangementen. Meer weten? Neem even contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Parkeren

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren. We hebben ruimte voor een beperkt aantal auto's. Dus komen jullie met veel auto's, neem dan even contact met ons op. Dan zorgen we dat er genoeg parkeerplekken beschikbaar zijn. Voor ons pand zijn ook parkeerplekken. De kosten hiervan zijn €0,10 per uur, voor de eerste 3 uur.

Boeken of een offerte aanvragen?

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje bij Backspace kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Ga naar onze boekingspagina op de website. Selecteer de datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card.

escape room bedrijfsuitje

Vraag een offerte aan

Footer skyline