top-menu

1400+ bedrijven ontsnapt

Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo

Escape room bedrijfsuitje

Een escape room bedrijfsuitje. Of het nu om een teamuitje van 7 personen of een bedrijfsuitje van 40 personen gaat, bij ons ben je zeker van een geslaagde dag.

We hebben verschillende escape rooms voor een bedrijfsuitje of teambuilding. Voor grote groepen is onze Black Box Escape Room het meest populair. Dit is een unieke beleving waarbij je met 7 t/m 24 mensen in 1 escape room speelt en echt als volledig team moet samenwerken.
Onze twee Mindcrime escape rooms zijn juist geschikt voor competitieve teams. Hier speel je met maximaal 13 personen verdeeld over twee teams tegen elkaar om te zien wie het eerst kan ontsnappen. In totaal hebben we vier escape rooms waar je met 45 personen tegelijk kunt spelen.

We denken graag met je mee over de perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje of teamuitje, dus bel ons gerust op 020 - 73 73 126 of vul het offerte formulier in.

Al meer dan 1400 bedrijven gingen jullie voor en beoordeelden ons gemiddeld met een 9 op Google Reviews en Facebook!

Zelf boeken? Bekijk tijden en prijzen

 

Wat voor mogelijkheden hebben jullie voor bedrijven?

Speel 1 of een aantal van onze escape rooms met je team. Daarna een pub quiz spelen, boulderen of wat eten? Ook dat kan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 020 - 73 73 126 of vul het offerte formulier in. We denken graag met je mee.

Kunnen we achteraf wat eten of drinken?

We werken samen met een aantal restaurants in de buurt. Dus wil je gezellig iets eten, dan kan dat zeker dichtbij onze locatie.

Waarom een escape room als bedrijfsuitje?

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:
- Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.
- De focus ligt op communicatie en samenwerking
- Je samen een unieke ervaring beleeft
- Je elkaar beter leert kennen.

Met hoeveel mensen kunnen we spelen?

In totaal kun je met 34 mensen tegelijk een escape room spelen, verdeeld over onze 3 escape rooms. 6 mensen spelen de Orient Express en 14 mensen dan onze Mind Crime Battle. Onze Black Box escape room is speciaal voor groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Hoe kunnen we betalen?

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen met pin of credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.Contant betalen is helaas niet mogelijk.

Waar kunnen we parkeren?

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren. We hebben ruimte voor een beperkt aantal auto's. Komen jullie met meer dan twee auto's, neem dan even contact met ons op. Dan zorgen we dat er genoeg parkeerplekken beschikbaar zijn. Voor ons pand zijn ook parkeerplekken. In het weekend en s'avonds na 19.00 kun je gratis op straat parkeren bij ons voor de deur. Doordeweeks tot 19.00 zijn de kosten €2,50 per uur.

Hoe kunnen we boeken?

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje bij Backspace kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vul dan het offerte formulier in of bel ons op 020 - 73 73 126. We helpen je graag verder.
Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik hierboven op de link 'Bekijk tijden en prijzen' of klik bovenaan de pagina op de groen knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

Reviews van onze klanten


Eerste keer dat ik een Escaperoom gedaan heb. Dit als afdelingsuitje met mijn Nissan collega's. Geweldig genoten. Het team waar ik in zat had de Mindcrime Room. Was echt super. Het arrangement met diner is ook zeker aan te raden. Bedankt! Hopelijk tot gauw weer

- Sanjay op Facebook


Met 16 collega’s Blackbox gespeeld, leuke uitdagende puzzels. een aanrader om met een grote groep deze kamer te spellen. Ontvangst is goed, alles goed verzorgd.

- Rob op EscapeRoomsNederland.nl


Vijfde bezoek aan een escaperoom en zeker de leukste die ik gespeeld heb. Met 4 collega’s deden we Sherlock Holmes waarbij we een doel kregen: ontmasker de moordenaar. Op het nippertje gelukt!! Goed doordachte kamers met verrassende effecten!

- Carien op All-EscapeRooms.nl


Black Box gedaan met collega's, erg tof! Perfecte combinatie tussen kleine en gehele groepsopdrachten. Goede begeleiding en alles top geregeld! Gastvrijheid stond bovenaan! Aanrader!

- Esther op Facebook

Black Box

7-24 spelers Speel met 7 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Ontdek of jullie de Black Box kunnen activeren. Zijn jullie het perfecte team? Bekijk

Mindcrime

2 - 6 / 6 -12 spelers In deze bijzondere Escape Room breek je in iemands gedachten. Je hebt 60 minuten om zijn herinneringen te kraken voordat hij wakker wordt... Deze Escape Room kun je ook tegen elkaar spelen in 2 identieke kamers! Bekijk

Orient Express

2 - 6 spelers In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de Oriënt Express. Ontdek de geheimen in een echt avontuur. Zijn jullie snel genoeg om de trein te redden? Bekijk

De Tijdmachine – Escape room voor kinderen

8 - 15 spelers

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel hem met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk

De Tijdmachine Oerknal

8-15 spelers

Een uitdagend vervolg op De Tijdmachine. Speel ook deze met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk