top-menu

1400+ bedrijven ontsnapt

Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo

Escape room bedrijfsuitje

Een escape room bedrijfsuitje. Of het nu om een teamuitje van 8 personen of een bedrijfsuitje van 50 personen gaat, bij ons ben je zeker van een geslaagde dag. Vergaderen? Escape room spelen? Coaching sessie? Borrelen? Dineren? Het kan allemaal. We denken graag met je mee over de perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje of teamuitje. Vraag een offerte aan met het formulier hiernaast of neem contact met ons op.

We hebben 4 verschillende escape rooms voor een bedrijfsuitje of teamuitje, waardoor 50 personen tegelijk kunnen spelen. Onze Black Box Escape Room is een unieke beleving waarbij je met 7 t/m 24 mensen tegelijk speelt en echt als volledig team moet samenwerken. Onze twee Mindcrime escape rooms zijn juist geschikt voor competitieve teams. Hier speel je in twee teams van maximaal 6 personen tegen elkaar om te zien wie het eerst kan ontsnappen. Onze Oriënt en Sherlock Holmes escape rooms kun je met 2 t/m 6 personen tegelijk spelen. Op deze pagina lees je meer over onze escape rooms. De kosten voor onze escape rooms bedragen € 24,50 ex 9% BTW per persoon in combinatie met een arrangement.

Waarom een escape room als bedrijfsuitje?

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:
- Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.
- De focus ligt op communicatie en samenwerking
- Je samen een unieke ervaring beleeft
- Je elkaar beter leert kennen.

Met hoeveel mensen kunnen we spelen?

We hebben 5 escape rooms. In totaal kun je met 50 mensen tegelijk een escape room spelen, verdeeld over onze 5 escape rooms. Vier van deze escape rooms zijn geschikt voor 2-7 personen. Onze Black Box escape room is speciaal voor groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Wat voor mogelijkheden hebben jullie voor bedrijven?

We kunnen jullie naast het spelen van de escape rooms, nog meer bieden: een vergaderzaal met beamer en whiteboard, lounge en presentatieruimte, coaching, borrelarrangementen, diners en een meerdere andere activiteiten ter uitbreiding van de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem even contact met ons op. We denken graag met je mee.

Hoe kunnen we betalen?

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen met pin of credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Kunnen we achteraf wat eten of drinken?

Ja, dat kan zeker. We hebben een gezellig lounge waar je rustig wat kunt eten, drinken en napraten. We schenken koffie, thee, fris, wijn en bier en hebben verschillende drank- en borrelarrangementen. Je kunt bij ons ook lunchen of dineren. De kosten voor een diner zijn tussen de €19,50 en €29,50. Meer weten? Neem even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waar kunnen we parkeren?

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren. We hebben ruimte voor een beperkt aantal auto's. Komen jullie met meer dan twee auto's, neem dan even contact met ons op. Dan zorgen we dat er genoeg parkeerplekken beschikbaar zijn. Voor ons pand zijn ook parkeerplekken. In het weekend en s'avonds na 19.00 kun je gratis op straat parkeren bij ons voor de deur. Doordeweeks tot 19.00 zijn de kosten €0,10 per uur, voor de eerste 3 uur.

Hoe kunnen we boeken?

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje bij Backspace kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even contact met ons op via het formulier hiernaast of stuur een mailtje naar info@backspace-escaperooms.nl. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Ga naar onze boekingspagina op de website. Selecteer de datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card.

Bekijk tijden en prijzen

Vraag een offerte aan

Reviews van onze klanten


Eerste keer dat ik een Escaperoom gedaan heb. Dit als afdelingsuitje met mijn Nissan collega's. Geweldig genoten. Het team waar ik in zat had de Mindcrime Room. Was echt super. Het arrangement met diner is ook zeker aan te raden. Bedankt! Hopelijk tot gauw weer

- Sanjay op Facebook


Met 16 collega’s Blackbox gespeeld, leuke uitdagende puzzels. een aanrader om met een grote groep deze kamer te spellen. Ontvangst is goed, alles goed verzorgd.

- Rob op EscapeRoomsNederland.nl


Vijfde bezoek aan een escaperoom en zeker de leukste die ik gespeeld heb. Met 4 collega’s deden we Sherlock Holmes waarbij we een doel kregen: ontmasker de moordenaar. Op het nippertje gelukt!! Goed doordachte kamers met verrassende effecten!

- Carien op All-EscapeRooms.nl


Black Box gedaan met collega's, erg tof! Perfecte combinatie tussen kleine en gehele groepsopdrachten. Goede begeleiding en alles top geregeld! Gastvrijheid stond bovenaan! Aanrader!

- Esther op Facebook

Black Box

7-24 spelers Speel met 7 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Ontdek of jullie de Black Box kunnen activeren. Zijn jullie het perfecte team? Bekijk

Mindcrime

2 - 6 / 6 -12 spelers In deze bijzondere Escape Room breek je in iemands gedachten. Je hebt 60 minuten om zijn herinneringen te kraken voordat hij wakker wordt... Deze Escape Room kun je ook tegen elkaar spelen in 2 identieke kamers! Bekijk

Orient Express

2 - 6 spelers In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de Oriënt Express. Ontdek de geheimen in een echt avontuur. Zijn jullie snel genoeg om de trein te redden? Bekijk

De Tijdmachine – Escape room voor kinderen

8 - 15 spelers De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel hem met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar. Bekijk

Sherlock Holmes

2 - 6 spelers Een detective spel in de vorm van een escape room. Wie heeft Ann vermoord? Ontdek de geheimen van de familie Peacock en vindt de dader! Bekijk