Backspace

Escape Room Kinderfeestje

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Al 500+ escape room kinderfeestjes goed geregeld!

Escape room kinderfeestje

Backspace is dé plek voor een escape room kinderfeestje. Kinderen zijn razend enthousiast en de ouders zijn blij dat het goed geregeld is. Het is leuk voor kinderen om samen een raadsel op te lossen en puzzels te doen. Ze zijn een uur intensief met elkaar bezig: op onderzoek uit, samenwerken, dingen ontdekken. Een escape room spelen is een ideale oplossing voor een origineel kinderfeestje.

We raden een escape room aan voor kinderen vanaf 9 jaar. Zij kunnen twee van onze escape rooms spelen: De Tijdmachine en de Oriënt Express. Voor de Mindcrime (Team Battle) raden we een minimale leeftijd van 11 jaar aan. De kosten zijn dan 17,50 per kind voor de Tijdmachine en 19,50 per kind voor de andere Escape Rooms.

Je kunt de escape rooms zelf boeken op onze boekingspagina. Heb je nog vragen? Bekijk de FAQ of bel ons op 020 – 73 73 126.

FAQ

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

Het was erg leuk en prima geregeld. Partijtje van zoon met 9 vriendjes van 10 jaar. Spannend, educatief, leren samenwerken, leren luisteren. En dat ging goed. Ze waren dolenthousiast!

Marit op EscapeRoomsNederland.nl
ratings

Al tweede keer hier voor kinderfeestje en nog steeds onder de indruk van de leuke rooms, het enthousiasme van de begeleiders en het vriendelijke ontvangst!

Bea op EscapeRoomsNederland.nl
ratings

Wist niet goed wat te verwachten, maar de ontvangst en uitleg beloofde al veel goeds. Kinderen hebben zich prima vermaakt en waren ook heel trots de af-en-toe pittige puzzels op te lossen. Hier-en-daar een kleine hint hield de snelheid er goed in. Leuk, grappig en spannend.

Patrick op EscapeRoomsNederland.nl
ratings

We hebben Oriënt Express geboekt voor de 11e verjaardag van onze dochter. Het was een groot succes. We vonden de escape room erg mooi. Er waren verschillende kamers. Het niveau was niet te moeilijk en niet te makkelijk. De kinderen hebben ervan genoten. Echt een aanrader!

Dorota op Facebook