top-menu

Al 500+ escape room kinderfeestjes goed geregeld!

Escape room kinderfeestje

Backspace is dé plek voor een escape room kinderfeestje. Kinderen zijn razend enthousiast en de ouders zijn blij dat het goed geregeld is. Het is leuk voor kinderen om samen een raadsel op te lossen en puzzels te doen. Ze zijn een uur intensief met elkaar bezig: op onderzoek uit, samenwerken, dingen ontdekken. Een escape room spelen is een ideale oplossing voor een origineel kinderfeestje.

We raden een escape room aan voor kinderen vanaf 9 jaar. Zij kunnen twee van onze escape rooms spelen: De Tijdmachine en de Oriënt Express. Voor de Mindcrime (Team Battle) raden we een minimale leeftijd van 11 jaar aan. De kosten zijn dan 17,50 per kind voor de Tijdmachine en 19,50 per kind voor de andere Escape Rooms.

Je kunt de escape rooms zelf boeken op onze boekingspagina. Heb je nog vragen? Bekijk de FAQ of bel ons op 020 - 73 73 126.

Bekijk tijden en prijzen

Met hoeveel kinderen kunnen we spelen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. De Tijdmachine speel je met 8 tot 15 kinderen tegelijk in één escape room (met meerdere ruimtes). In Mindcrime kunnen maximaal 6 kinderen spelen, maar we hebben 2 ruimtes met Mindcrime. Dus de kids kunnen in 2 teams van maximaal 6 tegen elkaar spelen. Oriënt Express speel je met maximaal 6 kinderen tegelijk.

Zijn de escape rooms geschikt voor kinderen?

Jazeker. Ze zijn te spelen vanaf 9 jaar. De Tijdmachine is speciaal bedacht voor kinderen. Er is in deze escape room een begeleider van ons aanwezig, om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Voor Mindcrime en Oriënt Express hebben we speciale hints voor kinderen en vragen we een ouder om mee te gaan als de kinderen jonger zijn dan 13. We kijken tijdens het spelen mee met een camera, zodat we de kids op het juiste moment een beetje op weg kunnen helpen.

Waar kunnen we parkeren?

In het weekend en s'avonds na 19.00 kun je gratis op straat parkeren bij ons voor de deur. Doordeweeks tot 19.00 zijn de kosten €2,50 per uur.

Moet ik als ouder aanwezig zijn tijdens het feestje?

Ja, we vragen aan de ouders om in ons pand te blijven. Zijn de kinderen jonger dan 13 jaar? Dan gaat er een ouder mee als begeleider in Mindcrime en Oriënt Express. Dit is leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouder. Dan krijg je precies mee wat de kinderen doen en hoe leuk ze het vinden. Bij de Tijdmachine hoeft er geen ouder mee de escape room in, maar afhankelijk van de groep kinderen kunnen we vragen of er wel een ouder meegaat.

Kunnen we bij jullie wat eten en drinken?

Dit is helaas niet mogelijk. Maar naast ons pand zit een Burger King en aan de overkant van de straat een restaurant. Dus in de buurt kun je wel gezellig nog even iets eten of drinken.

Hoe kan ik boeken?

Dat kan rechtsboven met de groene knop boek direct. Selecteer het aantal kinderen en dag waarop je wil komen. Vervolgens kies je de escape room(s) die je wil boeken. Daarna klik je op reserveren. Je hoeft niet vooraf te betalen. Je kunt op de dag zelf betalen met pin of credit card. Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op via 020 - 73 73 126.

Reviews van onze klanten


We hebben Oriënt Express geboekt voor de 11e verjaardag van onze dochter. Het was een groot succes. We vonden de escape room erg mooi. Er waren verschillende kamers. Het niveau was niet te moeilijk en niet te makkelijk. De kinderen hebben ervan genoten. Echt een aanrader!

- Dorota op Facebook


Al tweede keer hier voor kinderfeestje en nog steeds onder de indruk van de leuke rooms, het enthousiasme van de begeleiders en het vriendelijke ontvangst!

- Bea op EscapeRoomsNederland.nl


Wist niet goed wat te verwachten, maar de ontvangst en uitleg beloofde al veel goeds. Kinderen hebben zich prima vermaakt en waren ook heel trots de af-en-toe pittige puzzels op te lossen. Hier-en-daar een kleine hint hield de snelheid er goed in. Leuk, grappig en spannend.

- Patrick op EscapeRoomsNederland.nl


Het was erg leuk en prima geregeld. Partijtje van zoon met 9 vriendjes van 10 jaar. Spannend, educatief, leren samenwerken, leren luisteren. En dat ging goed. Ze waren dolenthousiast!

- Marit op EscapeRoomsNederland.nl

Black Box

7-24 spelers Speel met 7 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Ontdek of jullie de Black Box kunnen activeren. Zijn jullie het perfecte team? Bekijk

Mindcrime

2 - 6 / 6 -12 spelers In deze bijzondere Escape Room breek je in iemands gedachten. Je hebt 60 minuten om zijn herinneringen te kraken voordat hij wakker wordt... Deze Escape Room kun je ook tegen elkaar spelen in 2 identieke kamers! Bekijk

Orient Express

2 - 6 spelers In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de Oriënt Express. Ontdek de geheimen in een echt avontuur. Zijn jullie snel genoeg om de trein te redden? Bekijk

De Tijdmachine – Escape room voor kinderen

8 - 15 spelers

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel hem met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk

De Tijdmachine Oerknal

8-15 spelers

Een uitdagend vervolg op De Tijdmachine. Speel ook deze met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk