top-menu

Escape room kinderfeestje

Escape room kinderfeestje

Onze tip: een escape room kinderfeestje. Het is leuk voor kinderen om samen een raadsel op te lossen en puzzels te doen. Ze zijn een uur intensief met elkaar bezig: op onderzoek uit, samenwerken, dingen ontdekken. Een escape room spelen is een ideale oplossing voor een origineel kinderfeestje. Voor een escape room kinderfeestje in Noord-Holland, kom je naar Backspace Escape Rooms in Amsterdam.

Welke escape rooms zijn geschikt voor kinderen?

We raden een escape room aan voor kinderen vanaf 9 jaar. Zij kunnen drie van onze spannende escape rooms spelen: De TijdmachineMindcrime of Oriënt Express. In de tijdmachine proberen de kids te ontsnappen uit het verleden. In de Mindcrime escape rooms proberen ze een groot geheim te ontdekken en in Oriënt Express maken ze een spannende treinreis vol avontuur. We hebben 2 Mindcrime escape rooms. Zo kunnen de kinderen in twee groepen tegen elkaar spelen. Het leuke van de Tijdmachine is dat alle kinderen samen in 1 escape room spelen. De Tijdmachine is geschikt voor 8 t/m 15 kinderen. Mindcrime voor 2 teams van maximaal 6 kinderen per team, dus 12 kinderen in totaal. Oriënt Express is voor 2 t/m 6 spelers.

Arrangement Escape Room Kinderfeestje

Om het de ouders zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we een arrangement aan voor escape room kinderfeestjes. Kinderen spelen dan een escape room, krijgen onbeperkt limonade, een snackje en een cadeautje. Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur en de kosten per kind zijn €22,95.  Dit is inclusief de kosten voor de escape room.

Wil je alleen een escape room spelen, zonder arrangement? Dat is ook mogelijk. De kosten zijn dan de kosten van de afzonderlijke escape rooms, €109,- voor Mindcrime, €99,- voor Oriënt Express en €17,50 per persoon voor de Tijdmachine.

We hebben een gezellige en ruime lounge. Hier kunnen de kinderen vooraf iets drinken en na het spelen van de escape room kunnen ze even kletsen en bijkomen.

Goed bereikbaar

We zijn met de auto en met het openbaar vervoer erg makkelijk te bereiken. Dus van overal in de provincie Noord-Holland en daarbuiten kom je makkelijk bij ons. We zitten vlakbij de A5 en A10. Naast ons gebouw kun je gratis parkeren, op ons eigen parkeerterrein. Voor de deur parkeren kost €0,10 per uur. De bus stopt voor de deur en het metrostation is 5 minuten lopen.

Boeken?

Dat kan door op de onderstaande groene button te klikken. Selecteer de dag waarop je wil komen en de escape room(s) die je wil boeken. Daarna kun je eventueel kiezen voor het arrangement. Je hoeft niet vooraf te betalen. Je kunt op de dag zelf betalen met pin of credit card.

Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte aan door het formulier hiernaast in te vullen.

Bij jongeren kinderen vragen we een ouder om aanwezig te zijn in de escape room. Dit is leuker voor de kinderen, omdat ze een beetje geholpen kunnen worden bij het oplossen van de puzzels.

 

escape room kinderfeestje

Vraag een offerte aan

Footer skyline