top-menu

Escape room kinderfeestje

Escape room kinderfeestje

Onze tip: een escape room kinderfeestje. Het is leuk voor kinderen om samen een raadsel op te lossen en puzzels te doen. Ze zijn een uur intensief met elkaar bezig: op onderzoek uit, samenwerken, dingen ontdekken. Een escape room spelen is een ideale oplossing voor een origineel kinderfeestje.

Welke escape rooms zijn geschikt voor kinderen?

We raden een escape room aan voor kinderen vanaf 10 jaar. Zij kunnen twee van onze spannende escape rooms spelen: Mindcrime en Oriënt Express. In de Orient Express stappen ze aan boord van deze oude trein en gaan op ontdekkingsreis.  En in de Mindcrime escape rooms proberen ze een groot geheim te ontdekken. We hebben 2 Mindcrime escape rooms. Zo kunnen de kinderen in twee groepen tegen elkaar spelen. Dit zorgt niet alleen voor competitie, maar is ook erg leuk. Want dan kunnen ze achteraf puzzels en oplossingen vergelijken. Per escape room kunnen 6 kinderen tegelijk spelen. Omdat we 3 escape rooms voor kinderen hebben, kunnen er dus 18 kinderen tegelijk spelen. 

Arrangement Escape Room Kinderfeestje

Om het de ouders zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we een arrangement aan voor escape room kinderfeestjes. Kinderen spelen dan een escape room, krijgen onbeperkt limonade, een snackje en een cadeautje. Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur en de kosten per kind zijn €22,95.  Dit is inclusief de kosten voor de escape room.

Wil je alleen een escape room spelen, zonder arrangement? Dat is ook mogelijk. De kosten zijn dan de kosten van de afzonderlijke escape rooms, €99,- voor Oriënt Express en €109,- voor Mindcrime. Per escape room kunnen maximaal 6 kinderen spelen.

We hebben een gezellige en ruime lounge. Hier kunnen de kinderen vooraf iets drinken en na het spelen van de escape room kunnen ze even kletsen en bijkomen. 

Boeken?

Dat kan door op de onderstaande groene button te klikken. Selecteer de dag waarop je wil komen en de escape room(s) die je wil boeken. Daarna kun je eventueel kiezen voor het arrangement. Je hoeft niet vooraf te betalen. Je kunt op de dag zelf betalen met pin of credit card. 

Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte aan door het formulier hiernaast in te vullen. 

Bij jongeren kinderen vragen we een ouder om aanwezig te zijn in de escape room. Dit is leuker voor de kinderen, omdat ze een beetje geholpen kunnen worden bij het oplossen van de puzzels. 

 

escape room kinderfeestje

Vraag een offerte aan

Footer skyline