top-menu

Mindcrime Escape Room

Ontdek het geheim

Speel escape room Mindcrime en stap binnen in een unieke wereld. Jij en je team zijn dieven, ingehuurd om geheimen te ontdekken. Maar jullie doen dit op een hele bijzonder manier: door in te breken in iemand gedachtes. In de herinneringen kom je aanwijzingen tegen. Combineer alles wat je ontdekt en ontdek het geheim van de hoofdpersoon. Maar zorg ervoor dat hij niet wakker wordt!
Het leuke aan Mindcrime is dat je tijdens je ervaring in veel verschillende ruimtes komt. Omdat je in zijn herinneringen zit, zijn deze ruimtes ook heel anders dan wat je gewend bent...

Speel tegen elkaar

Mindcrime is een battle room. Dit betekent dat we twee ruimtes hebben waarin je Escape Room Mindcrime tegen elkaar kunt spelen. Je kunt dus in twee groepen  tegen elkaar spelen. Welke team ontsnapt het snelst met de minste hints? Je speelt tegelijk hetzelfde spel in verschillende ruimtes. Ideaal voor grotere groepen, zoals teams, vrijgezellenfeesten of families.

Ben je met een een groep tussen 6 en 13 mensen? Dan boek je 'Mindcrime Battle Room'. Is jouw team maximaal 6 mensen? Dan boek je 1 van de 2 Mindcrime spellen.

Bekijk tijden en prijzen Mindcrime battle room

Bekijk tijden en prijzen Mindcrime

Met hoeveel spelers speel ik Mindcrime?

Je kunt de escape room Mindcrime met 2 t/m 6 spelers spelen. We hebben 2 Mindcrime escape rooms, dus je kunt ook tegen elkaar spelen in de Mindcrime Team Battle. Je speelt dan met 6 tot 13 spelers tegen elkaar. Wegens het Corona virus kan de maximale aantal spelers afwijken. Kijk bij Over ons / Corona voor de meest recente richtlijnen.

Kan ik een Escape Room doen met 7 spelers?

Met 7 spelers raden we je heel erg aan om dan de Mindcrime Team Battle te doen of de Black Box. Wij vinden dat er met 7 spelers in één kamer net iets te druk is en te weinig te doen is voor iedereen. Het mag natuurlijk wel, dus wil je met 7 (of 13) spelers komen, laat het dan even weten. De 7e persoon betaalt dan 22,50 extra. Wegens het Corona virus kan de maximale aantal spelers afwijken. Kijk bij Over ons / Corona voor de meest recente richtlijnen.

Hoeveel kost de Mindcrime Escape Room (6 spelers)?

De prijzen voor Mindcrime zijn als volgt:

2 spelers: 37,50 per persoon
3 spelers: 29,50 per persoon
4 spelers: 27,50 per persoon
5 spelers: 24,50 per persoon
6 spelers 22,50 per persoon

Voor kinderen van 9 t/m 13 jaar is de prijs 19,50 per kind (bij groepen van minimaal 4 kinderen). Bij groepen kinderen raden we een minimale leeftijd van 11 jaar aan.

Hoeveel kost de Mindcrime Team Battle (6-13 spelers)?

De prijzen voor de Mindcrime Team Battle zijn als volgt:

6-7 spelers: 27,50 per persoon
8-10 spelers: 24,50 per persoon
11-13 spelers: 22,50 per persoon

Voor kinderen van 9 t/m 13 jaar is de prijs 19,50 per kind (bij groepen van minimaal 8 kinderen). Bij groepen kinderen raden we een minimale leeftijd van 11 jaar aan.

Is Mindcrime een battle escape room?

Ja, dat klopt. We hebben 2 ruimtes waarin je de escape room Mindcrime tegen elkaar kunt spelen. Hiervoor boek je de Mindcrime Team Battle.

Hoe moet ik boeken als ik Mindcrime tegen elkaar wil spelen?

Wil je in 2 teams tegen elkaar de Mindcrime escape room spelen? Dan boek je via ons boekingssysteem Mindcrime Team Battle. Je boekt dan beide kamers Lukt het niet via ons boekingssysteem? Dan kun je ook telefonisch boeken.

Vanaf welke leeftijd is Mindcrime?

Escape Room Mindcrime is spannend, maar niet eng. Kinderen vanaf 11 kunnen deze escape room spelen. Bij kinderen jonger dan 13 jaar, gaat er een ouder mee als begeleider in de kamer. Wil je als gezin spelen met kinderen jonger dan 11 jaar, dan is dat ook mogelijk. We passen dan de licht en geluidseffecten voor jullie aan.

Is Mindcrime te combineren met een verjaardagsarrangement?

Dat kan zeker! Voor 19,95 per kind (inclusief de escape room) kunnen jullie het feestje uitbreiden met een bezoek aan onze partnerlocatie Burger King! Deze partnerlocatie ligt vlak naast ons pand. Hier krijgen jullie een eigen tafel waar jullie in alle rust cadeautjes uit kunnen pakken. Ook van ons krijgt elk kind een cadeautje.

Hoe lang duurt deze escape room?

Je krijgt maximaal 60 minuten de tijd om het mysterie van deze escape room te ontrafelen.

Reviews van onze klanten


"Erg leuke en uitdagende escape room! Wij hebben Mindcrime gespeeld met z'n vieren en zijn net op tijd ontsnapt. De puzzels zijn soms lastig, maar er is zeker uit te komen!" - Rene op Google


"Mooi uitgevoerd, erg leuke tijd gehad. Wij deden de kamer mindcrime, zou denk ik als battle nog leuker zijn geweest.
Zeker een aanrader hier!" - Renske op Google


"Goed uitgewerkt verhaal waarin ik helemaal werd meegezogen. Originele puzzels die uitdagend waren, maar niet té moeilijk zijn. Mooie aanwinst in Amsterdam." - Lucas op Google


"Leuke, uitdagende escape room. Wij hebben met 2 teams tegen elkaar de mindcrime rooms gespeeld, extra leuk omdat je dan ook nog tegen elkaar strijdt " - Karin op Facebook