top-menu

Escape Room Mindcrime

Ontdek het geheim

Speel escape room Mindcrime en stap binnen in een unieke wereld. Jij en je team zijn dieven, ingehuurd om geheimen te ontdekken. Maar jullie doen dit op een hele bijzonder manier: door in te breken in iemand gedachtes. In de herinneringen kom je aanwijzingen tegen. Combineer alles wat je ontdekt en ontrafel het geheim van de hoofdpersoon. Maar zorg ervoor dat hij niet wakker wordt!

We hebben Mindcrime begin 2022 helemaal vernieuwd. Door de nieuwe puzzels en decoratie is de Mindcrime beleving nu nog spectaculairder. Je komt in veel verschillende ruimtes en maakt dingen mee die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Omdat je in de herinneringen van de hoofdpersoon zit, zijn de ruimtes heel anders dan wat je gewend bent...

Mindcrime Battle

Escape room Mindcrime is ook beschikbaar als Battle. Dit betekent dat je de Mindcrime escape room in twee groepen tegen elkaar kunt spelen. Welke team ontsnapt het snelst met de minste hints? Je speelt hetzelfde spel in verschillende ruimtes. Ideaal voor grotere groepen, zoals teams, vrijgezellenfeesten of families.

Ben je met een een groep tussen 6 en 13 mensen? Dan boek je 'Mindcrime Battle Room'. Is jouw team maximaal 6 mensen? Dan boek je 1 van de 2 Mindcrime spellen. Zowel Mindcrime als Mindcrime Battle zijn ook als kinder escape room beschikbaar!

Bekijk tijden en prijzen Mindcrime Battle

Bekijk tijden en prijzen Mindcrime

Met hoeveel spelers speel ik Mindcrime?

Je kunt de escape room Mindcrime met 2 t/m 6 spelers spelen. De kunt ook kiezen voor de Battle versie, je speelt dan in 2 groepen van in totaal 6 tot 13 spelers tegen elkaar.

Kan ik een Escape Room doen met 7 spelers?

Met 7 spelers raden we je heel erg aan om dan de Mindcrime Team Battle te doen of de Black Box. Wij vinden dat er met 7 spelers in één kamer net iets te druk is en te weinig te doen is voor iedereen. Het mag natuurlijk wel, dus wil je met 7 (of 13) spelers komen, laat het dan even weten. De 7e persoon betaalt dan 22,50 extra.

Hoeveel kost de Mindcrime Escape Room?

De prijzen voor Mindcrime staan bij Over Ons - Tarieven, maar zie je ook als je klikt op boek nu.

Vanaf welke leeftijd is Mindcrime?

Escape Room Mindcrime is spannend, maar niet eng. Kinderen vanaf 11 kunnen deze escape room spelen. Bij kinderen jonger dan 13 jaar, gaat er een ouder mee als begeleider in de kamer. Wil je als gezin spelen met kinderen jonger dan 11 jaar, dan is dat ook mogelijk. We passen dan de licht en geluidseffecten voor jullie aan.

Hoe lang duurt deze escape room?

Je krijgt maximaal 60 minuten de tijd om het mysterie van deze escape room te ontrafelen.

Reviews van onze klanten


"Erg leuke en uitdagende escape room! Wij hebben Mindcrime gespeeld met z'n vieren en zijn net op tijd ontsnapt. De puzzels zijn soms lastig, maar er is zeker uit te komen!" - Rene op Google


"Mooi uitgevoerd, erg leuke tijd gehad. Wij deden de kamer mindcrime, zou denk ik als battle nog leuker zijn geweest.
Zeker een aanrader hier!" - Renske op Google


"Goed uitgewerkt verhaal waarin ik helemaal werd meegezogen. Originele puzzels die uitdagend waren, maar niet té moeilijk zijn. Mooie aanwinst in Amsterdam." - Lucas op Google


"Leuke, uitdagende escape room. Wij hebben met 2 teams tegen elkaar de mindcrime rooms gespeeld, extra leuk omdat je dan ook nog tegen elkaar strijdt " - Karin op Facebook