top-menu

Escape Room Mindcrime

Escape Room Mindcrime

Ontdek het geheim
Speel escape room Mindcrime en stap binnen in een unieke wereld. Jij en je team zijn dieven die op jacht gaan naar het vermogen van rijke mensen. Maar jullie doen dit op een hele bijzonder manier: door in te breken in iemand gedachtes. In de herinneringen kom je aanwijzingen tegen. Combineer alles wat je ontdekt en ontdek het geheim van de hoofdpersoon. Maar zorg ervoor dat hij niet wakker wordt!

Speel tegen elkaar

We hebben twee ruimtes waarin je Escape Room Mindcrime kunt spelen. Je kunt dus in twee groepen van maximaal 6 mensen tegen elkaar spelen. Welke team ontsnapt het snelst met de minste hints? Je speelt tegelijk hetzelfde spel in verschillende ruimtes. Ideaal voor grote groepen, zoals teams, vrijgezellenfeesten of families.

Ben je met een een groep tussen 7 en 12 mensen? Dan boek je 'Mindcrime' en 'Mindcrime 2' in ons boekingssysteem. Je betaalt 2 keer €109 en speelt in 2 groepen tegen elkaar.

Is jouw team maximaal 6 mensen? Dan boek je 1 van de 2 Mindcrime spellen. Je betaalt 1 keer €109,- en speelt met 1 groep in dezelfde kamer.

Reviews van onze klanten

Rene

"Mooie afwisseling van ruimtes en beeld- & geluidseffecten. Zeker nog een keertje terug!"

Lucas

"Goed uitgewerkt verhaal waarin ik helemaal werd meegezogen. Originele puzzels die uitdagend zijn, maar niet tè moeilijk waren."

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Stap binnen in een sfeervolle Engelse cottage. Doorzoek alle kamers en ontmasker de moordenaar van het echtpaar Peacock.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

2 tot 6

Bekijk
Oriënt Express

Oriënt Express

In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de oriënt express. Welke geheimen schuilen er in deze trein? En stop jij de trein op tijd?

Aantal kamers

Meerdere

Aantal spelers

2 tot 6

Bekijk
Black Box

Black Box

Speel met 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Zijn jullie het perfecte team? Ontdek het door de Black Box van professor John Jacobs te openen.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

8 tot 24

Bekijk
Kinder Escape Room: De Tijdmachine

Kinder Escape Room: De Tijdmachine

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel 'm met 8 tot 24 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal kinderen:

8 tot 15

Bekijk
Footer skyline