Backspace

Escape Room Mindcrime

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

Escape Room Mindcrime

Ontdek het geheim

Speel escape room Mindcrime en stap binnen in een unieke wereld. Jij en je team zijn dieven, ingehuurd om geheimen te ontdekken. Maar jullie doen dit op een hele bijzonder manier: door in te breken in iemand gedachtes. In de herinneringen kom je aanwijzingen tegen. Combineer alles wat je ontdekt en ontrafel het geheim van de hoofdpersoon. Maar zorg ervoor dat hij niet wakker wordt!

We hebben Mindcrime begin 2022 helemaal vernieuwd. Door de nieuwe puzzels en decoratie is de Mindcrime beleving nu nog spectaculairder. Je komt in veel verschillende ruimtes en maakt dingen mee die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Omdat je in de herinneringen van de hoofdpersoon zit, zijn de ruimtes heel anders dan wat je gewend bent…

Mindcrime Battle

Escape room Mindcrime is ook beschikbaar als Battle. Dit betekent dat je de Mindcrime escape room in twee groepen tegen elkaar kunt spelen. Welke team ontsnapt het snelst met de minste hints? Je speelt hetzelfde spel in verschillende ruimtes. Ideaal voor grotere groepen, zoals teams, vrijgezellenfeesten of families.

Ben je met een een groep tussen 6 en 13 mensen? Dan boek je ‘Mindcrime Battle Room’. Is jouw team maximaal 6 mensen? Dan boek je 1 van de 2 Mindcrime spellen. Zowel Mindcrime als Mindcrime Battle zijn ook als kinder escape room beschikbaar!

FAQ

Helaas niet. De Mindcrime ligt in onze kelder en deze is alleen toegankelijk met een steile trap.

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

“Leuke, uitdagende escape room. Wij hebben met 2 teams tegen elkaar de mindcrime rooms gespeeld, extra leuk omdat je dan ook nog tegen elkaar strijdt ”

Karin op Facebook
ratings

“Mooi uitgevoerd, erg leuke tijd gehad. Wij deden de kamer mindcrime, zou denk ik als battle nog leuker zijn geweest.
Zeker een aanrader hier!”

Renske op Google
ratings

“Goed uitgewerkt verhaal waarin ik helemaal werd meegezogen. Originele puzzels die uitdagend waren, maar niet té moeilijk zijn. Mooie aanwinst in Amsterdam.”

Lucas op Google
ratings

“Erg leuke en uitdagende escape room! Wij hebben Mindcrime gespeeld met z’n vieren en zijn net op tijd ontsnapt. De puzzels zijn soms lastig, maar er is zeker uit te komen!”

Rene op Google