top-menu

Escape room voor families

Lijkt het je leuk om met je familie een escape room te spelen? Dat kan heel goed. Een escape room voor families is een ideale activiteit voor een familiefeest of een dagje uit met je gezin.Het is een perfect alternatief voor een middagje midget golfen, naar een pretpark of de dierentuin.

Voor jong en oud

De thema's van onze escape rooms zijn geschikt voor jong en oud. Onze kamers zijn wel spannend, maar niet eng. Kinderen kunnen onze kamers dus ook goed spelen.  Voor een gezin met kinderen vanaf 8 jaar, zijn onze Mindcrime en Orient Express escape rooms geschikt. Met kinderen vanaf 12 is het ook mogelijk om on Sherlock Holmes te spelen. Jongere kinderen zijn met hun ouders ook welkom, alleen zijn de puzzels dan vaak wat te ingewikkeld.

Ben je met een groep van 7 t/m 24 personen? Speel dan onze escape room voor groepen: Black Box. Je speelt met de hele groep samen in één Escape Room!
Met 6 tot 12 personen kun je er ook voor kiezen om onze Mindcrime Escape Rooms tegen elkaar te spelen. Je speelt dan in 2 teams een identieke kamer om te zien wie er het eerst kan ontsnappen.

Met hoeveel personen kunnen we spelen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. De Tijdmachine speel je met 8 tot 24 personen tegelijk, in 1 escape room. In Mindcrime kunnen maximaal 6 personen spelen, maar we hebben 2 ruimtes met Mindcrime. Dus je kunt in 2 teams van maximaal 6 tegen elkaar spelen. Oriënt Express en Sherlock Holmes speel je met maximaal 6 personen tegelijk.

Zijn de escape rooms geschikt voor families met kinderen?

Jazeker! Onze escape rooms zijn niet speciaal voor kinderen bedacht, maar kids vanaf 8 of 9 jaar kunnen de escape rooms zeker spelen. Wij kijken en luisteren via camera's mee tijdens het spelen. De hints die we geven, passen we aan op de groep. Dus komen jullie er niet uit, dan kunnen we jullie op weg helpen. Escape room de Tijdmachine is wel speciaal voor kinderen gemaakt.

Wat kost een escape room voor families?

De kosten hangen af van het aantal mensen waarmee je komt en voor welke escape room je kiest. Ze liggen tussen 17,50 per persoon (de Tijdmachine) en 27,50 per persoon (de Black Box van 75 minuten)

Is een escape room spelen met je familie leuk?

Wij vinden van wel 🙂 Het leuke van het spelen van een escape room met je familie, is dat je samen moet werken. Je bent echt een team. Als gezin zoek je samen uit hoe je de puzzels uit de kamer op kunt lossen. Misschien zie je hierdoor wel onontdekte talenten van je broer, neef of moeder. Je hebt na het spelen van onze escape rooms in ieder geval genoeg om over na te praten aan de eettafel. Of drink een drankje in onze gezellige lounge en bespreek alle originele puzzels die jullie hebben opgelost.

Waar kunnen we parkeren?

In het weekend en s'avonds na 19.00 kun je gratis op straat parkeren bij ons voor de deur. Doordeweeks tot 19.00 zijn de kosten €0,10 per uur, voor de eerste 3 uur. Het is ook mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren. We hebben ruimte voor een beperkt aantal auto's. Komen jullie met meer dan twee auto's, neem dan even vooraf contact met ons op. Dan zorgen we dat er genoeg parkeerplekken beschikbaar zijn.

Kunnen we bij jullie wat eten en drinken?

Ja, dat kan. We hebben een gezellige lounge met drankjes en snacks.

Hoe kan ik boeken?

Dat kan door hieronder op de groene knop te klikken. Selecteer de dag waarop je wil komen en de escape room(s) die je wil boeken. Je kunt vooraf betalen met iDeal, Paypal of credit card. Of je betaalt op de dag zelf met pin of credit card.Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte aan door het formulier hiernaast in te vullen.

Bekijk tijden en prijzen

Vraag een offerte aan

Reviews van onze klanten


Supergoed gedaan! Spannend, goede puzzels en heel goed te doen met kinderen. Aanrader!

- Irene


Echt leuk! We deden dit als gezin en iedereen kan meedoen. Best een uitdaging zo samen te werken. Mooie kamer met leuke effecten en puzzels. Goede lokatie, makkelijk met auto en gratis en makkelijk parkeren in weekend.

- Nelly


Leuk, uitdagend, spannend en niet voor de hand liggend!

- Najima


We hebben met de familie (15-56) de kamers mind crime gespeeld. Erg leuke kamer met leuke twists. Van tevoren een paar keer gebeld voor kleine vragen, super netjes beantwoord en geregeld, een aanrader!

- Martine

Boek een familiefeest

Hoe werkt het boeken?

Via de kalender op deze pagina boek je onze escape rooms. Selecteer eerst met hoeveel mensen je de escape room gaat spelen. Kies bij 'spel' de escape room die jullie willen doen en selecteer dan een datum. Je ziet de prijs en de beschikbaarheid van de kamer. Je kunt onze kamers spelen met 2 tot 6 mensen per kamer.

Tarieven

De prijs die je in de kalender ziet, is afhankelijk van het aantal mensen waarmee je komt en welke kamer je speelt. Je kunt het bedrag voor de kamer meteen online betalen met iDeal, credit card of Afterpay. Betaal je liever achteraf? Dat kan ook. Je kunt pinnen na het spelen van de escape room Je kunt de kamer annuleren tot 7 dagen voor je speeldatum.

Black Box

7-24 spelers Speel met 7 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Ontdek of jullie de Black Box kunnen activeren. Zijn jullie het perfecte team? Bekijk

Mindcrime

2 - 6 / 6 -12 spelers In deze bijzondere Escape Room breek je in iemands gedachten. Je hebt 60 minuten om zijn herinneringen te kraken voordat hij wakker wordt... Deze Escape Room kun je ook tegen elkaar spelen in 2 identieke kamers! Bekijk

Orient Express

2 - 6 spelers In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de Oriënt Express. Ontdek de geheimen in een echt avontuur. Zijn jullie snel genoeg om de trein te redden? Bekijk

De Tijdmachine – Escape room voor kinderen

8 - 15 spelers De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel hem met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar. Bekijk

Sherlock Holmes

2 - 6 spelers Een detective spel in de vorm van een escape room. Wie heeft Ann vermoord? Ontdek de geheimen van de familie Peacock en vindt de dader! Bekijk