top-menu

Escape room voor families

Escape room voor families

Lijkt het je leuk om met je familie een escape room te spelen? Dat kan heel goed. Een escape room voor families is een ideale activiteit voor een familiefeest of een dagje uit met je gezin.Het is een perfect alternatief voor een middagje midget golfen, naar een pretpark of de dierentuin.

Voor jong en oud

De thema's van onze escape rooms zijn geschikt voor jong en oud. Onze kamers zijn wel spannend, maar niet eng. Kinderen kunnen onze kamers dus ook goed spelen.  Voor een gezin met kinderen vanaf 10 jaar, zijn twee van onze kamers geschikt: Mindcrime en Orient Express . Met kinderen vanaf 12 is het ook mogelijk om on Sherlock Holmes kamer te spelen. Deze escape room zijn allemaal geschikt voor 2 t/m 6 personen. We hebben 2 Mindcrime escape rooms. Dus deze escape room kun je in 2 teams tegen elkaar spelen.

Ben je met een groep van 10 t/m 24 personen? Speel dan onze escape room voor groepen: Black Box. Je speelt met de hele groep in 1 escape room op dezelfde tijd.

Samenwerken

Het leuke van het spelen van een escape room met je familie, is dat je samen moet werken. Je bent echt een team. Als gezin zoek je samen uit hoe je de puzzels uit de kamer op kunt lossen. Misschien zie je hierdoor wel onontdekte talenten van je broer, neef of moeder. Je hebt na het spelen van onze escape rooms in ieder geval genoeg om over na te praten aan de eettafel. Of drink een drankje in onze gezellige lounge en bespreek alle originele puzzels die jullie hebben opgelost.

Wat kost een escape room voor families?

De Black Box escape room kost €22,50 per persoon. Deze escape room duurt 75 minuten. Onze andere escape rooms duren 60 minuten. De kosten van Oriënt Express en Sherlock Holmes zijn €99,- voor 4 t/m 6 personen en €88,50 voor 3 personen. Mindcrime kost €109,- voor 4 t/m 6 personen en €97,50 voor 3 personen. Wil je Mindcrime in 2 teams tegen elkaar spelen? Dan speel je in 2 escape rooms en betaal je dus €218,- of €195,-.

Wil je boeken?

Je kunt zelf boeken op onze website. Selecteer de dag, tijd en de escape room die je wil spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Je kunt ook op de dag zelf betalen met pin of credit card.

Wil je meer informatie? Of wil je eerst even overleggen?  Neem dan contact met ons op of vul het formulier hiernaast in.

escape room voor families

Vraag een offerte aan

Footer skyline