Backspace

Families

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

Escape Room Mindcrime

Escape room voor families

Lijkt het je leuk om met je familie een escape room te spelen? Dat kan heel goed. Een escape room voor families is een ideale activiteit voor een familie of een dagje uit met je gezin. Het leuke aan een escape room is dat iedereen mee kan doen én dat je samen tegen de klok speelt in plaats van tegen elkaar.

Escape Room spelen met je gezin?

Families en gezinnen kunnen bij ons kiezen uit twee escape rooms: Oriënt Express en Mindcrime.  Allebei zijn ze geschikt voor volwassenen en voor kinderen. De puzzels en spellen in de escape rooms zijn voor alle leeftijden leuk en uitdagend.

Voor kinderen vanaf 8 jaar raden we onze Oriënt Express escape room aan. Lukt het jullie als familie om deze rijdende historische trein op tijd te stoppen?

Gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar kunnen ook onze Mindcrime escape room spelen. Lukt het jullie om het geheim te ontdekken, door in te breken in iemands gedachten?

Beide kamers zijn niet eng. En we kunnen ook de licht- en geluidseffecten wat aanpassen, zodat de kamers ook voor wat jongere kinderen geschikt zijn.

FAQ

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

We hebben met de familie (15-56) de kamers mind crime gespeeld. Erg leuke kamer met leuke twists. Van tevoren een paar keer gebeld voor kleine vragen, super netjes beantwoord en geregeld, een aanrader!

Martine
ratings

Echt leuk! We deden dit als gezin en iedereen kan meedoen. Best een uitdaging zo samen te werken. Mooie kamer met leuke effecten en puzzels. Goede lokatie, makkelijk met auto en gratis en makkelijk parkeren in weekend.

Nelly
ratings

Leuk, uitdagend, spannend en niet voor de hand liggend!

Najima
ratings

Supergoed gedaan! Spannend, goede puzzels en heel goed te doen met kinderen. Aanrader!

Irene