top-menu

Escape room voor families

Lijkt het je leuk om met je familie een escape room te spelen? Dat kan heel goed. Een escape room voor families is een ideale activiteit voor een familie of een dagje uit met je gezin. Het leuke aan een escape room is dat iedereen mee kan doen én dat je samen tegen de klok speelt in plaats van tegen elkaar.

Escape Room spelen met je gezin?

Families en gezinnen kunnen bij ons kiezen uit twee escape rooms: Oriënt Express en Mindcrime.  Allebei zijn ze geschikt voor volwassenen en voor kinderen. De puzzels en spellen in de escape rooms zijn voor alle leeftijden leuk en uitdagend.

Voor kinderen vanaf 8 jaar raden we onze Oriënt Express escape room aan. Lukt het jullie als familie om deze rijdende historische trein op tijd te stoppen?

Gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar kunnen ook onze Mindcrime escape room spelen. Lukt het jullie om het geheim te ontdekken, door in te breken in iemands gedachten?

Beide kamers zijn niet eng. En we kunnen ook de licht- en geluidseffecten wat aanpassen, zodat de kamers ook voor wat jongere kinderen geschikt zijn.

Bekijk tijden & Boek meteen

 

Met hoeveel personen kunnen we spelen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. De Black Box speel je met 7 tot 24 personen en onze kinder escape room de Tijdmachine speel je met 8 tot 15 personen tegelijk, in 1 escape room. In Mindcrime en Oriënt Express speel je met maximaal 6 personen tegelijk. Ook kun je de Mindcrime Battle tegen elkaar spelen in 2 teams van in totaal 6 tot 13 personen

Zijn de escape rooms geschikt voor families met kinderen?

Jazeker! We hebben een speciale versie van onze escape rooms ontwikkelt voor gezinnen, de familie escape room. Hier passen we de escape room aan op de leeftijd van de kinderen. Bijvoorbeeld door het licht minder donker te zetten en de geluiden wat minder hard. Daarnaast hebben wij de Tijdmachine, die speciaal voor kinderen is gemaakt.

Wat kost een escape room voor families?

De kosten hangen af van het aantal mensen waarmee je komt en voor welke escape room je kiest. De prijs van een escape rooms hangt erg af van het aantal personen, hiervoor kun je het beste in ons boekingssysteem de prijzen bekijken. Bij de andere escape rooms liggen de prijzen tussen 17,50 per kind en 24,50 per volwassene (de Tijdmachine) en 27,50 per persoon (de Black Box van 75 minuten)

Is een escape room spelen met je familie leuk?

Wij vinden van wel 🙂 Het leuke van het spelen van een escape room met je familie, is dat je samen moet werken. Je bent echt een team. Als gezin zoek je samen uit hoe je de puzzels uit de kamer op kunt lossen. Misschien zie je hierdoor wel onontdekte talenten van je broer, neef of moeder. Je hebt na het spelen van onze escape rooms in ieder geval genoeg om over na te praten aan de eettafel.

Waar kunnen we parkeren?

In het weekend en s'avonds na 19.00 kun je gratis op straat parkeren bij ons voor de deur. Doordeweeks tot 19.00 zijn de kosten €2,50 per uur. Het is ook mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren. We hebben ruimte voor een beperkt aantal auto's. Komen jullie met meer dan twee auto's, neem dan even vooraf contact met ons op. Dan zorgen we dat er genoeg parkeerplekken beschikbaar zijn.

Kunnen we bij jullie wat eten en drinken?

Het is niet mogelijk om in ons pand wat te eten en te drinken.

Hoe kan ik boeken?

Dat kan door hieronder op de groene knop te klikken. Selecteer de dag waarop je wil komen en de escape room(s) die je wil boeken. Je kunt vooraf betalen met iDeal, Paypal of credit card. Of je betaalt op de dag zelf met pin of credit card.Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte aan door het formulier hiernaast in te vullen.

Reviews van onze klanten


Supergoed gedaan! Spannend, goede puzzels en heel goed te doen met kinderen. Aanrader!

- Irene


Echt leuk! We deden dit als gezin en iedereen kan meedoen. Best een uitdaging zo samen te werken. Mooie kamer met leuke effecten en puzzels. Goede lokatie, makkelijk met auto en gratis en makkelijk parkeren in weekend.

- Nelly


Leuk, uitdagend, spannend en niet voor de hand liggend!

- Najima


We hebben met de familie (15-56) de kamers mind crime gespeeld. Erg leuke kamer met leuke twists. Van tevoren een paar keer gebeld voor kleine vragen, super netjes beantwoord en geregeld, een aanrader!

- Martine

Boek een familiefeest

Hoe werkt het boeken?

Via de kalender op deze pagina boek je onze escape rooms. Selecteer eerst met hoeveel mensen je de escape room gaat spelen. Kies bij 'spel' de escape room die jullie willen doen en selecteer dan een datum. Je ziet de prijs en de beschikbaarheid van de kamer. Je kunt onze kamers spelen met 2 tot 6 mensen per kamer.

Tarieven

De prijs die je in de kalender ziet, is afhankelijk van het aantal mensen waarmee je komt en welke kamer je speelt. Je kunt het bedrag voor de kamer meteen online betalen met iDeal, credit card of Afterpay. Betaal je liever achteraf? Dat kan ook. Je kunt pinnen na het spelen van de escape room Je kunt de kamer annuleren tot 7 dagen voor je speeldatum.

Black Box

7-24 spelers Speel met 7 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Ontdek of jullie de Black Box kunnen activeren. Zijn jullie het perfecte team? Bekijk

Mindcrime

2 - 6 / 6 -12 spelers In deze bijzondere Escape Room breek je in iemands gedachten. Je hebt 60 minuten om zijn herinneringen te kraken voordat hij wakker wordt... Deze Escape Room kun je ook tegen elkaar spelen in 2 identieke kamers! Bekijk

Orient Express

2 - 6 spelers In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de Oriënt Express. Ontdek de geheimen in een echt avontuur. Zijn jullie snel genoeg om de trein te redden? Bekijk

De Tijdmachine – Escape room voor kinderen

8 - 15 spelers

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel hem met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk

De Tijdmachine Oerknal

8-15 spelers

Een uitdagend vervolg op De Tijdmachine. Speel ook deze met 8 tot 15 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Bekijk