top-menu

Black Box - Escape Room voor groepen

Uniek in Nederland
Een escape room voor grote groepen: Black Box. Speel met 10 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room. Dit is de escape room experience voor grote groepen! Een spectaculaire beleving, waarbij samenwerking cruciaal is om te ontsnappen. Speel Black Box en ontdek of jullie het perfecte team zijn.

Jullie gaan in deze escape room voor groepen in verschillende samenstellingen aan de slag met de puzzels. Soms los je iets op met z’n tweeën, dan weer met meer spelers en soms alleen. Daarna kom je allemaal weer samen voor de laatste spectaculaire puzzel. Samenwerking en communicatie is cruciaal om als team te ontsnappen. Hierdoor is onze escape room voor grote groepen ideaal voor teambuilding. Maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld families of vrijgezellenfeesten.

Het perfecte team?
De uitvinder John Jacobs was bezig aan een speciaal project, een baanbrekend onderzoek. Hij was hem gelukt om alle kennis over de wereld, mensen en natuur te bundelen in de Black Box. Hij vond het te gevaarlijk als al deze kennis in handen kwam van 1 persoon. Daarom ontwikkelde hij een test voor het perfecte team. Alleen zij kunnen de Black Box activeren. Maar voordat het eerste team de test aanging, overleed John in zijn werkkamer. Het is nu aan jullie om het opnieuw te proberen.

In 75 minuten ontdekken jullie alle delen van deze mooie escape room. Lukt het jullie om deze escape room tot een goed einde te brengen? Dan zijn jullie het perfecte team!

escape room voor groepen

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Stap binnen in een sfeervolle Engelse cottage. Doorzoek alle kamers en ontmasker de moordenaar van het echtpaar Peacock.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

2 tot 6

Bekijk
Mindcrime

Mindcrime

Breek in in de gedachten van een bankdirecteur en ontdek zijn geheim. Mindcrime is ook te spelen als battle room, in 2 escape rooms.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal spelers:

2 tot 6 / 7 tot 12

Bekijk
Oriënt Express

Oriënt Express

In deze avontuurlijke escape room ga je aan boord van de oriënt express. Welke geheimen schuilen er in deze trein? En stop jij de trein op tijd?

Aantal kamers

Meerdere

Aantal spelers

2 tot 6

Bekijk
Kinder Escape Room: De Tijdmachine

Kinder Escape Room: De Tijdmachine

De spectaculaire escape room voor kinderen. Speel 'm met 8 tot 24 kinderen tegelijk in dezelfde ruimte. Vanaf 9 jaar.

Aantal kamers:

Meerdere

Aantal kinderen:

8 tot 15

Bekijk
Footer skyline