Backspace

Black Box

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

Black Box Escape Room

Dé escape room voor grote groepen

Black Box speel je met 7 tot 24 mensen tegelijk in één escape room van 100 m2. Een volwaardige escape room ervaring met puzzels, licht-, geluid- en andere effecten voor teams en grote groepen. Speel de Black Box en ontdek of jullie het perfecte team zijn.

Jullie gaan in deze escape room voor groepen in verschillende samenstellingen aan de slag. Soms los je iets op met z’n tweeën, dan weer met meer spelers en soms met zijn allen. Samenwerking en communicatie is cruciaal om als team te ontsnappen. Hierdoor is onze escape room voor grote groepen ideaal voor teambuilding. Maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld families of vrijgezellenfeesten. Wij stellen de Black Box vooraf in op de grootte van de groep, waardoor er altijd precies genoeg uitdagingen en puzzels zijn. Het is een activiteit die je als groep niet meer gaat vergeten!

Het perfecte team?

De uitvinder John Jacobs was bezig aan een speciaal project, een baanbrekend onderzoek. Hij was hem gelukt om alle kennis over de wereld, mensen en natuur te bundelen in de Black Box. Hij vond het te gevaarlijk als al deze kennis in handen kwam van één persoon. Daarom ontwikkelde hij een test voor het perfecte team. Alleen zij kunnen de Black Box activeren. Maar voordat het eerste team de test aanging, overleed John in zijn werkkamer. Het is nu aan jullie om het opnieuw te proberen.

In 75 minuten ontdekken jullie alle delen van deze mooie escape room. Lukt het jullie om deze escape room tot een goed einde te brengen? Dan zijn jullie het perfecte team!

Al meer dan 500 teams gingen jullie voor! Black Box wordt op Escape Talk gemiddeld beoordeeld met een 9+.

FAQ

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

“Erg leuke escape room. Goeie service!”

Joseph op Google
ratings

“The Black Box gedaan met collega’s, erg tof! Perfecte combinatie tussen kleine en gehele groepsopdrachten. Goede begeleiding en alles top geregeld! Aanrader dus!!”

Esther op Facebook.com
ratings

“Met 16 collega’s Blackbox gespeeld, leuke uitdagende puzzels. Een aanrader om met een grote groep deze kamer te spellen. Ontvangst is goed, alles goed verzorgd!”

Rob op EscapeRoomsNederland.nl
ratings

“Oke wauw, ik ben een kenner van de escape rooms maar deze zijn écht heel vet gemaakt. Goede moeilijkheidsgraad en doordachte spellen. Tevens is het personeel goed! Maakt er echt een spelletje van.”

Sterre op Tripadvisor