Backspace

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

De Tijdmachine

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

Escape Room Aurum - Order of Gold

Dé escape ervaring van 75 minuten 

Escape Room Aurum is dé volgende stap in escape room ervaringen. Een van onze klanten, die meer dan 400 escape rooms je had gedaan, zei dat dit anders was dan hij ooit had meegemaakt! We hebben er dan ook drie jaar keihard aan gewerkt met als doel jullie een onvergetelijke ervaring te bieden. Bij Aurum vind je geen sloten en geen puzzels zoals je ze gewend bent, het draait allemaal om samenwerking. We willen dat iedereen bij elke uitdaging betrokken is, dus we elke puzzel wordt klaargezet op basis van het exacte spelersaantal.

Ga 150 jaar terug in de tijd

Escape Room Aurum gaat over de Order of the Golden Dawn. Een geheim genootschap dat echt heeft bestaan en in 1884 in Londen werd opgericht. De invloedrijke leden richtten op verschillende plekken tempels op. Over de doelen van de Order is weinig bekend, al gaat het gerucht dat ze probeerden om goud te maken. Eind jaren 30 verdween de orde weer en werden de meeste tempels gesloten. Niemand weet of het ze gelukt is om goud te maken….

FAQ

Aurum duurt ongeveer 75 minuten.

Escape Room Aurum speel je vanaf 18 jaar en ouder. Dit is niet omdat deze escape room heel eng is, want dat valt wel mee. We hebben deze escape room nog niet met kinderen getest om zeker te weten dat hij geschikt is voor mensen onder de 18 jaar.

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

“Aanbevolen. Ook voor kinderen. We waren met groep 8ers, kinderen vinden het geweldig, leuke puzzels.”

Ertan op Google
ratings

” Mijn dochter en haar vrienden hebben echt genoten van de Tijdmachine escape room en het feestje was een hit! Het personeel is ook erg behulpzaam en vriendelijk. Ik zou het sterk aanbevelen. ”

Elif op Google
ratings

“Kinderen (8-10 jaar) hebben zich prima vermaakt. Ze waren ook heel trots uiteindelijk de, af-en-toe pittige, puzzels op te lossen. Soms een kleine hint hield de snelheid er goed in. Leuk, grappig en spannend.”

Patrick op EscapeRoomsNederland.nl
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl