Backspace

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

De Tijdmachine

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

Escape Room Aurum - Order of Gold

Dé escape ervaring van 2023

Escape Room Aurum is dé volgende stap in escape room ervaringen. Hoeveel escape rooms je ook hebt gedaan, we beloven dat je dit nog nooit hebt meegemaakt. We hebben er drie jaar keihard aan gewerkt met als doel jullie een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Let op! Aurum is niet geschikt voor iedereen. Lees daarom vooraf de FAQ goed door om te kijken of de kamer bij jullie past. 

Ga 150 jaar terug in de tijd

Escape Room Aurum gaat over de Order of the Golden Dawn. Een geheim genootschap dat in 1884 in Londen werd opgericht. De invloedrijke leden richtten op verschillende plekken tempels op. Over de doelen van de Order is weinig bekend, al gaat het gerucht dat ze probeerden om goud te maken. Eind jaren 30 verdween de orde weer en werden de meeste tempels gesloten. Niemand weet of het ze gelukt is om goud te maken. Maar misschien kom jij daar nu achter… 

Aurum kratenartikel

FAQ

Aurum duurt ongeveer 75 minuten.

Escape Room Aurum speel je vanaf 18 jaar en ouder. Dit is niet omdat deze escape room heel eng is, want dat valt wel mee. We hebben deze escape room nog niet met kinderen getest om zeker te weten dat hij geschikt is voor mensen onder de 18 jaar.

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

“Aanbevolen. Ook voor kinderen. We waren met groep 8ers, kinderen vinden het geweldig, leuke puzzels.”

Ertan op Google
ratings

” Mijn dochter en haar vrienden hebben echt genoten van de Tijdmachine escape room en het feestje was een hit! Het personeel is ook erg behulpzaam en vriendelijk. Ik zou het sterk aanbevelen. ”

Elif op Google
ratings

“Kinderen (8-10 jaar) hebben zich prima vermaakt. Ze waren ook heel trots uiteindelijk de, af-en-toe pittige, puzzels op te lossen. Soms een kleine hint hield de snelheid er goed in. Leuk, grappig en spannend.”

Patrick op EscapeRoomsNederland.nl
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl