Backspace

Escape Room Mindcrime

Vacature Escape room begeleider

Backspace Escape Rooms zoekt jou!

Bij Backspace vinden we het leuk om mensen blij te maken met onze escape rooms. We hebben nu 4 verschillende kamers (allemaal met licht, geluid en special effects) en zijn continu bezig om het weer net iets beter te maken. Daarnaast zijn we (eerlijk is eerlijk, al iets te lang) bezig met onze 5e escape room, Aurum, waarmee we hopen de top van Nederland te gaan bereiken. Hij is echt bijna af…

Bij Backspace kom je te werken in een open, enthousiast en gezellig team, waarin iedereen vrij is om zichzelf te zijn. Je krijgt de vrijheid om de gasten zo te ontvangen als jij denkt dat goed is, zolang ze maar een leuke ervaring hebben. Omdat wij ook een escape room voor grote groepen hebben, zijn onze gasten erg afwisselend. Zo heb je naast vriendengroepen en families, ook grotere groepen en kinderfeestjes. Verreweg de meeste gasten hebben er echt zin in en het is ons doel ervoor te zorgen dat ze nog enthousiaster naar buiten komen.

De functie: Teamlid/ Begeleider
Als begeleider begin je je dag meestal met het klaarzetten van de escape rooms. Als de klanten binnenkomen, heet je ze welkom en leg je het spel aan ze uit.

Als de klanten de escape room ingaan, kijk en luister je mee (erg leuk) en geef je ze op het juiste moment een hint. Na afloop praat je even met de gasten na en biedt je ze een drankje aan. Zijn de gasten uitgespeeld, dan zet je de escape room klaar voor de volgende groep.

Wie zoeken we?
– Je bent gastvrij en sociaal

– Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent flexibel; werktijden tijdens avonden, feestdagen en weekenden
– Je woont in Amsterdam of dichtbij Amsterdam

Wat bieden we?
– Een superleuke part-time baan

– Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
– Een gezellig en hardwerkend team
– Mogelijkheid om grotendeels zelf je uren te bepalen (wel minimaal 1 weekenddag)
– Reiskostenvergoeding
– Salaris 14 euro per uur (incl vakantiegeld en vakantiedagen)

Solliciteren?
Stuur je CV en een korte motivatie naar info@backspace-escaperooms.nl