top-menu

Vergaderen bij Backspace Escape Rooms

Vergaderen bij Backspace is vergaderen in een van onze mooie moderne ruimtes met alles wat je nodig hebt om een effectieve vergadering te hebben. Koffie & thee, een whiteboard, een beamer, een lekkere lunch en comfortabele stoelen. Je kunt onze vergaderruimte ook huren als je geen escape room bij ons speelt. Van 4 tot 15 personen kun je vergaderen in onze vergaderruimte. Voor presentaties, borrels en grotere groepen kun je terecht in onze lounge.

Ons standaard vergaderarrangement: € 5,- per persoon per uur, inclusief:
- Onbeperkt koffie en thee
- Beamer
- Glasvezel internet
- Flipover of Whiteboard
- Frisdranken, snacks en wijn/bier aanwezig tegen meerprijs
- Gratis parkeren (obv beschikbaarheid)

Wat Backspace uniek maakt is dat je bij ons je vergadering kan combineren met een borrel, diner of een spectaculaire escape room. Zo kun je het teamgevoel versterken in onze Black Box (voor 7 tot 24 personen) of juist tegen elkaar spelen in onze Mindcrime Battle (6-13) of een combinatie.
Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook, op 020 - 73 73 126.

Heb je periodiek een vergaderruimte nodig voor een vergadering of een cursus? Afhankelijk van het aantal meetings en de gewenste tijden kunnen wij een gunstige korting aanbieden. Vul het offerte formulier in en wij nemen contact met je op met een scherp aanbod. 

 

Vraag een offerte aan

  • DD slash MM slash YYYY