top-menu

Zomeractie Slim Studeren

Black Box - de escape room voor groepen

Wat leuk dat je escape room Black Box wil spelen. Het is de enige escape room in Nederland waarin je met 10 tot 24 mensen tegelijk in 1 escape room komt spelen. Ideaal dus voor grote groepen die samen iets leuks willen doen. Denk bijvoorbeeld aan een uitje met je jaarclub, dispuut, sportteam, huis, bestuur, commissie of je familie en vrienden. Het is sowieso leuk!

Het verhaal van Black Box

In Black Box stap je binnen in de wereld van uitvinder John Jacobs. Hij was bezig met een baanbrekend onderzoek om alle kennis op de wereld te bundelen in de Black Box. Activeer je de Black Box, dan kun je alle problemen in de wereld oplossen. Maar John heeft de Black Box zo ontworpen dat alleen een perfect team de box kan activeren. Helaas is John overleden voordat hij dat team heeft gevonden. Aan jullie nu de taak om te kijken of jullie het perfecte team zijn en de Black Box kunnen activeren. 

Boek met korting

Met de kortingscode 'Slim-Studeren' krijg je tijdens het boeken €8,- korting per persoon. Je betaalt niet €22,50 per persoon, maar €14,50. De korting is geldig t/m 30 september. Je vult de code in tijdens het boeken. Kijk hieronder welke data en tijden nog beschikbaar zijn. Tot snel?!

 


Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of PayPal. Betalen na het spelen kan ook. Je betaalt dan met pin.