Backspace

Tijdmachine de Oerknal

Escape Talk 8.4/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 4.9/5

Escape Room de Tijdmachine Oerknal

Het spannende avontuur gaat door

De Tijdmachine Oerknal is speciaal voor kinderen die De Tijdmachine al hebben gespeeld. Dit spannende vervolg neemt de kinderen mee door een heel nieuwe ervaring. Het verhaal gaat door op de eerste Tijdmachine escape room. Maar deze versie kan ook prima gespeeld worden door kinderen die deze escape room voor het eerst doen! Ook dit keer gaat er een game master mee de escape room in om hints te geven. De escape room kan gespeeld worden met een groep van minimaal 8 en maximaal 15 kinderen. En het is niet alleen voor kinderen, het is ook erg leuk om met je gezin te spelen!

Beste Tijdmachine-Experts,

Na de gebeurtenissen in de eerste Tijdmachine, gaat het spannende avontuur door met een tweede deel: De Oerknal. Professor Klokmans is verder gegaan met het afmaken van de Tijdmachine. Na een paar succesvolle testen en met de hulp van de Tijd-experts, kwam zijn grote droom uit: Verder terug in de tijd reizen.

Iedereen bij Tik Tok Techniko wist alleen niet dat de professor een specifiek doel had om te gaan tijdreizen. Hij is namelijk op zoek naar waar de mens vandaan komt. Maar hij kon telkens niet ver genoeg reizen om het echte antwoord te vinden. Afgelopen dinsdag is hij de tijdmachine ingestapt en verdwenen. Hij heeft niks achtergelaten of iets gezegd, het enige waar wij mee zitten is een Tijdmachine met storingen… 

Bovendien kwamen we er ondertussen achter dat Professor Klokmans een ander probleem over het hoofd heeft gezien: Wat nou als hij tijdens zijn reis het verleden van de mensheid per ongeluk ongedaan maakt? Als dat gebeurt, zal er geen mensheid meer zijn…

Daarom een noodoproep aan alle Tijdmachine-Experts! Wij hebben jullie hulp nodig. We moeten erachter komen waar professor Klokmans heen is gegaan en hem waarschuwen voordat het te laat is! En om dat allemaal te kunnen, hebben wij de beste van de beste nodig. Jullie!

Zijn jullie klaar voor deze uitdaging om de mensheid – dus ook jezelf- te redden van de ondergang? Dan zien wij jullie graag zo snel mogelijk in de Tijdmachine Oerknal!

Met wanhopige groet,

Werknemers van Tik Tok Techniko

FAQ

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

Met vrienden de Sherlock Holmes gedaan. Vriendelijke ontvangst van het personeel. De escape room is heel mooi uitgevoerd en van begin tot einde waan je je in een andere wereld! Leuke en uitdagende puzzels en het is leuk om te merken dat je elkaar daar echt bij nodig hebt.

Evelien op Tripadvisor
ratings

Very nice escape room with various missions to come to a solution to enter into the next room. Team working and thinking is necessary but not essential for a good result.

Arthur V. op Tripadvisor
ratings

Gaaf dat er meerdere kamers te ontdekken zijn met verschillende thema’s. De puzzels vond ik uitdagend en de special effects maken het af. Echt een aanrader!

Heleen op Facebook
ratings

Echt een hersenkraker. Diverse opdrachten die je moet volbrengen om de oplossing te krijgen. Met gezin en vrienden in een kleine omgeving samen de opdrachten uitvoeren, heerlijk !

Buddy op Facebook
ratings

We hebben met de familie (15-56) de kamers mind crime gespeeld. Erg leuke kamer met leuke twists. Van tevoren een paar keer gebeld voor kleine vragen, super netjes beantwoord en geregeld, een aanrader!

Martine
ratings

Echt leuk! We deden dit als gezin en iedereen kan meedoen. Best een uitdaging zo samen te werken. Mooie kamer met leuke effecten en puzzels. Goede lokatie, makkelijk met auto en gratis en makkelijk parkeren in weekend.

Nelly