top-menu

Escape Room de Tijdmachine Oerknal

Het spannende avontuur gaat door

 

De Tijdmachine Oerknal is speciaal voor kinderen die De Tijdmachine al hebben gespeeld. Dit spannende vervolg neemt de kinderen mee door een heel nieuwe ervaring. Het verhaal gaat door op de eerste Tijdmachine escape room. Maar deze versie kan ook prima gespeeld worden door kinderen die deze escape room voor het eerst doen! Ook dit keer gaat er een game master mee de escape room in om hints te geven. De escape room kan gespeeld worden met een groep van minimaal 8 en maximaal 15 kinderen. En het is niet alleen voor kinderen, het is ook erg leuk om met je gezin te spelen!

 

Beste Tijdmachine-Experts,

Na de gebeurtenissen in de eerste Tijdmachine, gaat het spannende avontuur door met een tweede deel: De Oerknal. Professor Klokmans is verder gegaan met het afmaken van de Tijdmachine. Na een paar succesvolle testen en met de hulp van de Tijd-experts, kwam zijn grote droom uit: Verder terug in de tijd reizen.

Iedereen bij Tik Tok Techniko wist alleen niet dat de professor een specifiek doel had om te gaan tijdreizen. Hij is namelijk op zoek naar waar de mens vandaan komt. Maar hij kon telkens niet ver genoeg reizen om het echte antwoord te vinden. Afgelopen dinsdag is hij de tijdmachine ingestapt en verdwenen. Hij heeft niks achtergelaten of iets gezegd, het enige waar wij mee zitten is een Tijdmachine met storingen... 

Bovendien kwamen we er ondertussen achter dat Professor Klokmans een ander probleem over het hoofd heeft gezien: Wat nou als hij tijdens zijn reis het verleden van de mensheid per ongeluk ongedaan maakt? Als dat gebeurt, zal er geen mensheid meer zijn…

Daarom een noodoproep aan alle Tijdmachine-Experts! Wij hebben jullie hulp nodig. We moeten erachter komen waar professor Klokmans heen is gegaan en hem waarschuwen voordat het te laat is! En om dat allemaal te kunnen, hebben wij de beste van de beste nodig. Jullie!

Zijn jullie klaar voor deze uitdaging om de mensheid - dus ook jezelf- te redden van de ondergang? Dan zien wij jullie graag zo snel mogelijk in de Tijdmachine Oerknal!

Met wanhopige groet,

Werknemers van Tik Tok Techniko

 

Bekijk tijden en prijzen

Mijn kind heeft De Tijdmachine al gespeeld, is deze escape room dan nog wel leuk?

Ja zeker! De Tijdmachine - De Oerknal is hier een vervolg op. Het spel speelt zich af in dezelfde ruimte als de eerste Tijdmachine. Maar toch zal niet alles even bekend zijn als het op het eerste oog lijkt. Er is een nieuw verhaal, de kinderen zullen nieuwe puzzels op moeten lossen en komen voor nieuwe uitdagingen te staan. De ruimte voelt vertrouwd, en daar spelen we op in. Zodra de kinderen denken te weten wat er gaat gebeuren, zal het net een andere kant op gaan.

Een aantal kinderen hebben De Tijdmachine nog niet gespeeld, is deze escape room voor hen ook leuk?

Ja zeker! De Tijdmachine - De Oerknal is gemaakt als vervolg op de eerste Tijdmachine. Maar je hoeft het eerste deel niet gespeeld te hebben om deze escape room te kunnen begrijpen. Het maakt dus niet uit in welke volgorde je de Tijdmachines 1 en 2 speelt.

Met hoeveel spelers speel ik Tijdmachine - De Oerknal?

De Oerknal kun je spelen met 8 t/m 15 spelers.

Een escape room voor kinderen, is dat niet te moeilijk?

Nee hoor! De Oerknal is speciaal ontworpen voor kinderen. De puzzels zijn zo gemaakt dat kinderen alles zelf kunnen oplossen. Ook is er altijd een begeleider van Backspace aanwezig in de escape room voor een eventuele hint.

Vanaf welke leeftijd is Tijdmachine - De Oerknal geschikt?

Escape Room de Tijdmachine is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Vanaf 13 jaar kunnen kinderen zowel de Tijdmachine als de Black Box spelen (of een van onze andere Escape Rooms).

Hoe lang duurt deze escape room?

Je krijgt maximaal 60 minuten de tijd om Professor Klokmans te vinden.

Moet ik als ouder mee in de escape room als begeleider?

Bij de Tijdmachine hoef je niet zelf mee als begeleider. Maar afhankelijk van de groep kinderen, kunnen we je vragen om wel mee te gaan de escape room in. We raden het overigens wel aan om zelf ook mee te gaan, want het is erg leuk om mee te maken. Wel vragen we de ouders altijd in ons pand te blijven.