Backspace

Onze escape rooms

Backspace escape rooms Amsterdam heeft spannende, uitdagende en moderne escape rooms. Wij zorgen ervoor dat elk van onze escape rooms een beleving is voor onze gasten. Al onze kamers zijn aangekleed in het thema, zodat het net is alsof je een filmset binnenstapt.  En natuurlijk maken we gebruik van de nieuwste technieken om je een ervaring te geven die je niet snel vergeet. We hebben 4 verschillende escape rooms: Oriënt Express, MindcrimeBlack Box en De Tijdmachine. Werk samen en denk creatief na. Alleen zo los je onze uitdagende en verrassende puzzels op. Deze spannende beleving zul je niet snel vergeten! Heb je vragen over 1 van onze kamers? Of wil je een offerte voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Reviews Backspace Escape Rooms

ratings

Met vrienden de Sherlock Holmes gedaan. Vriendelijke ontvangst van het personeel. De escape room is heel mooi uitgevoerd en van begin tot einde waan je je in een andere wereld! Leuke en uitdagende puzzels en het is leuk om te merken dat je elkaar daar echt bij nodig hebt.

Evelien op Tripadvisor
ratings

Very nice escape room with various missions to come to a solution to enter into the next room. Team working and thinking is necessary but not essential for a good result.

Arthur V. op Tripadvisor
ratings

Gaaf dat er meerdere kamers te ontdekken zijn met verschillende thema’s. De puzzels vond ik uitdagend en de special effects maken het af. Echt een aanrader!

Heleen op Facebook
ratings

Echt een hersenkraker. Diverse opdrachten die je moet volbrengen om de oplossing te krijgen. Met gezin en vrienden in een kleine omgeving samen de opdrachten uitvoeren, heerlijk !

Buddy op Facebook
ratings

We hebben met de familie (15-56) de kamers mind crime gespeeld. Erg leuke kamer met leuke twists. Van tevoren een paar keer gebeld voor kleine vragen, super netjes beantwoord en geregeld, een aanrader!

Martine
ratings

Echt leuk! We deden dit als gezin en iedereen kan meedoen. Best een uitdaging zo samen te werken. Mooie kamer met leuke effecten en puzzels. Goede lokatie, makkelijk met auto en gratis en makkelijk parkeren in weekend.

Nelly