top-menu

Arrangementen

Escape room voor grote groep

Een escape room met een grote groep spelen? Dat kan heel goed. Backspace heeft 4 verschillende escape rooms waar je in totaal met 20 mensen tegelijk in kunt spelen. Daarnaast hebben we een groepsspel voor 20 personen. We kunnen  hierdoor escape room arrangementen aanbieden voor kleine en grote groepen tot 40 personen. Dus zoek je een leuk bedrijfsuitje, een activiteit voor een vrijgezellenfeest of wil je een escape room spelen met je familie? Bekijk dan eens de escape room arrangementen die wij aanbieden of neem contact met ons op.

Onze escape room arrangementen

We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met een grote groep. Je kunt bijvoorbeeld een escape room doen voor een feestje en afsluiten met een hapje en een drankje. Of vergader in onze vergaderruimte en speel daarna met je team een escape room. In onze lounge kun je gezellig zitten en napraten. Bestel fris, koffie, thee of een biertje en pak zelf een snackje erbij. 

We hebben escape room arrangementen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest en (kinder)feestje. Hieronder zie je wat er mogelijk is. Maar wil je het (net) iets anders? Neem dan contact met ons op. Want er is nog veel meer mogelijk dan we op onderstaande pagina's hebben beschreven. 

Escape room voor bedrijven

Escape room voor vrijgezellenfeest

Escape room voor familie 

Escape room voor (kinder)feestje

 

Vraag een offerte aan

Footer skyline