top-menu

Escape room arrangementen

Een escape room met een grote groep spelen? Dat kan heel goed. Backspace heeft 5 verschillende escape rooms waar je in totaal met ongeveer 50 mensen tegelijk in kunt spelen. We hebben 2 escape rooms voor 2 t/m 6 personen, een Mindcrime battle escape room voor 6-12 personen en de Black Box escape room voor 7 t/m 24 personen. We kunnen  hierdoor escape room arrangementen aanbieden voor kleine en grote groepen. Dus zoek je een leuk bedrijfsuitje, een activiteit voor een vrijgezellenfeest of wil je een escape room spelen met je familie? Bekijk dan eens de escape room arrangementen die wij aanbieden of neem contact met ons op.

Escape Room met een grote groep

We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor het spelen van een escape room met een grote groep. Je kunt bijvoorbeeld een escape room doen voor een feestje en afsluiten met een hapje en een drankje. Of speel eerst een escape room en daag elkaar daarna uit in een pub quiz. In onze lounge kun je gezellig zitten en napraten. Bestel fris, koffie, thee of een biertje en pak zelf een snackje erbij. We werken samen met restaurants uit de buurt. Dus vlakbij onze locatie iets eten, is ook mogelijk.

We hebben escape room arrangementen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest en (kinder)feestje. Bijvoorbeeld eerst een escape room spelen, daarna lunchen, dan op pad voor een city mission door Amsterdam en dan afsluiten met een borrel of een diner. Hieronder lees je per groep wat er mogelijk is. Maar wil je het (net) iets anders? Neem dan contact met ons op. Want er is nog veel meer mogelijk dan we op onderstaande pagina's hebben beschreven.

Escape room voor bedrijven
Escape room voor vrijgezellenfeest
Escape room voor familie
Escape room voor kinderfeestje

Vraag een offerte aan

  • DD slash MM slash YYYY